DustoJniK
Üye
-
Konu Sahibi
-
808 de bu dosyaların olacağını pek sanmıyorum sen videosu nu paylaşabilirmisin.
Çünkü inceleme videolarında normal symbian belle gibi tuş açma işlemi yapıyorlardı. o yüzden söyledim bunu artı olarak 808 popupclock.r14 türkçe destekli kilit açma dosyası var elimde ama bunun olacağını sanmıyorum....
artı teknoloji , elektronik burda pahalı... millet geliştirmesine geliştirirde donanımlar pahalı.. Allah aşkına bi iphone alan artık gözü gibi bakıyor bişey olcak diye yada en basitinden bi N8i olan teline birşey olcak diye ödü kopuyor.. maliyet yüksek oluyor... ve tabi kimse göze alamıyor..yurtdışında bi iphone 4s 620 euro.. burda 2.500 lira .. N8 400-450 euro burd 1.100 lira .. uçurumlara bakarmısın??yeteneği olanların çoğunlukla yeterli donanımı ekipmanı olmuyor abi,bizim firmalarımız mobil platformu hala küçümsüyorlar malesef..
sende bende hemfikir ve aynı düşüncedeyiz ama işte biz bakan değiliz nede başbakan.. o yüzden biz değil bu mevkidekiler düşünmesi ve uygulaması lazım bu düşünceyi.. ama nerde bu akıl!!! sadece bizdeben şahısların kendi imkanlarıyla yapamıyacagını zaten biliyorum. benim demek istedigim üniversiteler ögrenciler arasında bir ekip oluşturarak firmalara bakanlıklara avrupa birligi fonlarına basvurarak destek alabilirler ve bunu hem devlet hem firmalar hemde üniversite yönetimleri destekliyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?