N9 Swipe Unlock Yakında Nokia Store'de :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N9 Swipe Unlock Yakında Nokia Store'de :)
Arkadaşlar Kolaysoftun düzenlediği ve yaptığı Swipe Unlock Yakında Nokia Storeden Ücretli olarak indirilebileceğini söyledi.

Yazar: KOLAY (kolaysoft.ru) yazar bazı açıklamalar: Symbian ^ 3 işletim sistemi için MeeGo OS tarzı telefon kilidi ekranı. Ekranda yatay veya dikey bir parmak hareketle kilidi açabilirsiniz . Kaçırılan etkinlikler ile ilgili bilgileri gösterir. Bu kilidi ekranından yönetebilirsiniz.

Buyrun Video:

[video=youtube;DfonOpn0A9U]http://www.youtube.com/watch?v=DfonOpn0A9U&feature=player_embedded[/video][video=youtube;O-OVFOqzkrQ]http://www.youtube.com/watch?v=O-OVFOqzkrQ&feature=player_embedded[/video]

Tepkiler: Dandanakan92 ve polluxea♪

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilgi için teşekkürler arkadaşım son zamanlarda çıkan en güzel uygulama olacak bence

_ardaa

Üye
Nokia 808 de bu uygulama var RDA'da görmüştüm.

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman rda daki tel hacklenip dosya içinden alınabilir

Konu Sahibi
808 dosyaları Belco2 tarafından paylaşılmıştı. Sistem Modifikasyon bölümünde, fakat ne derece doğru bir yazılım veya gerçekten de 808 e enjekte edinen yazılım mı? bu soruda güven olayı lerde ... Ama 808 de bu sistemin olduğu sanmıyorum...

_ardaa

Üye
Evet bu işlerle uğraşan biri dosyaları alıp sis haline çevirebilir.

Konu Sahibi
808 de bu dosyaların olacağını pek sanmıyorum sen videosu nu paylaşabilirmisin.

valla güzel uygulamaymıs gelmesi uzun sürmez insallah

Konu Sahibi
Çünkü inceleme videolarında normal symbian belle gibi tuş açma işlemi yapıyorlardı. o yüzden söyledim bunu artı olarak 808 popupclock.r14 türkçe destekli kilit açma dosyası var elimde ama bunun olacağını sanmıyorum....

---------- Post added at 11:24:40 ---------- Previous post was at 11:15:07 ----------

Ekran koruyucu olarak da digitalclockpublisher.dll ​dosyasıda mevcut ..

_ardaa

Üye

RDA da 4 tane 808 var 3 tanesine baktım yok 1 tane kaldı bakamadığım o da dolu sen bak istersen imei no'su sonu 065 olan dolu bir tek ona bakamadım, ben sanırım 2 gün önce başka bir şey için 808'i inceledim o zaman menüde bu uygulamayı görmüştüm belki biri portlamıştır test etmek için yüklemiştir çünkü gördüğüme eminim.

Konu Sahibi
Seninde dediğin gibi burada bir portlama mevcut yada test amaçlı da denenmiş olabilir yani bu bir uygulama. Heralde Rus Kolay'ın işi bu....

papakudioflu

Emekli Yönetici
yani kolaysoft bunu magazaya koynadan 808 de denemiş doğrumu anladım

Konu Sahibi
N8 de denediğini biliyorum. Fakat 808 de denemiş olabilir fp2 ler için heralde...

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya hep düşünüyorum neden türkiye den böyle bir geliştirici çıkmaz

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yeteneği olanların çoğunlukla yeterli donanımı ekipmanı olmuyor abi,bizim firmalarımız mobil platformu hala küçümsüyorlar malesef..

n000k

Üye
yeteneği olanların çoğunlukla yeterli donanımı ekipmanı olmuyor abi,bizim firmalarımız mobil platformu hala küçümsüyorlar malesef..
artı teknoloji , elektronik burda pahalı... millet geliştirmesine geliştirirde donanımlar pahalı.. Allah aşkına bi iphone alan artık gözü gibi bakıyor bişey olcak diye yada en basitinden bi N8i olan teline birşey olcak diye ödü kopuyor.. maliyet yüksek oluyor... ve tabi kimse göze alamıyor..yurtdışında bi iphone 4s 620 euro.. burda 2.500 lira .. N8 400-450 euro burd 1.100 lira .. uçurumlara bakarmısın??

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben şahısların kendi imkanlarıyla yapamıyacagını zaten biliyorum. benim demek istedigim üniversiteler ögrenciler arasında bir ekip oluşturarak firmalara bakanlıklara avrupa birligi fonlarına basvurarak destek alabilirler ve bunu hem devlet hem firmalar hemde üniversite yönetimleri destekliyebilir

n000k

Üye
sende bende hemfikir ve aynı düşüncedeyiz ama işte biz bakan değiliz nede başbakan.. o yüzden biz değil bu mevkidekiler düşünmesi ve uygulaması lazım bu düşünceyi.. ama nerde bu akıl!!! sadece bizde

Tepkiler: papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında bugün kafamda kurmuştum projeyi forumda çok iyi cfw ustalarımız var yazılımdan ileri derecede anlayan bilen arkadaslar var forum yönetimi bile böyle bir ekip kurup bir proje dahilinde gerekli basvuruyu yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...