Telefon Tavsiyesi N9 mu,N8 mi, E7 mi? (ARKADAŞLAR ACİL YARDIM)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N9 mu,N8 mi, E7 mi? (ARKADAŞLAR ACİL YARDIM)
Arkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim N95'ten artık sıkıldım.Aklımda 3 tane telefon var. Birincisi N8 ikincisi N9 üçüncüsü E7. Benim aklımda N8 var ama birde size sormak istedim. Sizce hangisi.

n9 u ve n8 i kullandım. Tip olarak kimse n9 un eline su dökemez. Ama gel gör ki n9 ölü doğmuş bir telefon. Çok eksiklikleri var. 1.2 güncellemesi tr ye gelmedi. On kamera var ama kullanılamıyor. 8 mpix arka kamerası var o da güncelleme istiyor performansı çok düşük. Ama hız olarak diyecek birşey yok. 1 hafta falan kullandım. Hiç kasma falan olmadı. Ekran dokunmatigi çok hassas. E7 ye gelince ekran büyük ama çözünürlük düşük kalmış. Artırılabilir hafıza yok. N8 ise eski bir telefon ama belle ile çağ atladı gerek kamera gerek usb Otg gerek fm verici n8 i çok güzel bir telefon yapıyor. Şıklık bakımından n9, özellik bakımından n8. E7 nin tek artısı klavyesi

HakaN-06

Üye
3'ü arasında seçim yapacaksan tabiki N9

pRime.

Üye
[_ATHENA_];4590508' Alıntı:
n9 u ve n8 i kullandım. Tip olarak kimse n9 un eline su dökemez. Ama gel gör ki n9 ölü doğmuş bir telefon. Çok eksiklikleri var. 1.2 güncellemesi tr ye gelmedi.

1.2 güncellemesi geleli neredeyse bir ay oluyor.

atoubo

Üye
N8 kullandım N9 da kullanım bana sorarsann N8

Ben n9 kullanmadım ama yine de bana sorarsan n8 al derim,eğer nokia meego ya desteğini sürdürecek olsaydı ozaman tabiiki n9 derdim.e7 yi bunların yanına zaten koymam bile.e7 nin yerine 3.seçenek olarak lumia 800 veya lumia 900 olabilir

N9 tabii ki ama biraz zor telefon bilginize..

great14

Üye
arkadaşım tabiki de n9. ondaki tarayıcı hiçbir mobil işletim sisteminde yok nerdeyse bilgisayardaki chrome ile kapışacak, ayrıca meego çok hafif bi sistem 40 tane uygulama aç bana mısın demiyor şıklık desen şıklık da var. sadece alışmak 1 ayını alır sonra sihirli dünyaa. (Bu arada nokia meegoyu destekleyecektir büyük ihtimal, 2 tane giriş seviyesi meegolu model gelcek diye okumuştum)

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N9 derim çok güzel ve güçlü bir telefon kendi sınıfındakilerle çok iyi kapışır.

Belle o kadar çok kişiselleştirme imkanı sunuyorki MeeGo Belle'nin yanında sıkıcı..
N9'u kullandım sistem ilk etapta eğlenceli kabul ama emin olun kısa süre sonra insan Belle'yi özlüyor..
Tasarıma gelecek olursak N9 harika, kesinlikle..
Lakin N8 inde eldeki duruşu büyük haz yahu

Sonuç: N9 bana N8'imi daha çok sevdirdi yani N8...

E7'nin bahsi bile geçmedi dikkat edersen E7 N8'in gölgesi bile olamaz

aleranol

Üye
Arkadaşım n8 in abartılacak bir özelliği kalmadı artık sonuçta 1.nesil sen alacaksan ya lumia 800-900e bak yada nokia 808 purewieve çünkü 1.nesil ve n9 öldü. Alırsan lanet okursun. 680 mhz 12mp kamera alana kadar 1.4ghz 8mp kamera(lumia800/lumia900) veya 1.3ghz 41mp sensörlü(808 pureview) al.

Pikkaccu

Üye
N9 çok hızlı ama eksikleri çok bu yüzden N8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...