ilyas_0177
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam ilgi gosterdin ben tesekkur ederim saygimlaestağfurullah acemilik olmasın sorun yaşanmasın diye arşiv düzenledik
heran gibi bir sorun söz konusu degil
cekinmeden kurun,
geri dönüş icin kopya hazır sıkıntı yok,
tema ayar veya deb olarak ayarlama şansımız yok
kodcu ve kod üreticiyiz konumumuz icabıyla
bu aralar paketleme yapamıyoruz,
teşekkürler,
eline sağlık üstad lakin yapamadım eşleşen dosya bulunamadı diyor rar dan çıkardım attım olmadı çıkarmadan attım olmadı nasıl olacak anlamadım yardımcı olursan sevinirim
hocam ben de yapamadım, hata veriyor, kodları doğru girdim.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu dene...Sorunun çözülecek...
tesekkurler simdi oldu
- - - Eklendi - - -
kaptan ios temayı kurdum sonra orijinale döndüm bu sefer de ios temedan kalıntılar kaldı, gecende de windws temadan kalmıştı bi kaç ikon onlardan bir iki tane var şimdi çorba gibi bişey oldu, ikonlar ios meego windowsphone, klavye ios :S
- - - Eklendi - - -
İkonları ios ta veya wp da kalan uygulamaları yeniden yüklersen orjinale dönerler...tesekkurler simdi oldu
- - - Eklendi - - -
kaptan ios temayı kurdum sonra orijinale döndüm bu sefer de ios temedan kalıntılar kaldı, gecende de windws temadan kalmıştı bi kaç ikon onlardan bir iki tane var şimdi çorba gibi bişey oldu, ikonlar ios meego windowsphone, klavye ios :S
- - - Eklendi - - -
peki ya klavye?
Eğer QTweak ile düzelmezsepeki ya klavye?
hocam terminal bende de busybox ile başlıyor orda biraz satırı yukarı doğru sürüklemiştim alttaki sonuç yazısını görün diye, bi sorun yok o konuda.N9qtweak ile düzeltebilirsin
D yaz enterle
8 yaz enterle
Karşına 34 adet klavye teması cıkıyor istedigini sec
Geri dönüş icin
34 Restore to default
34 yaz enterle orjinale dönmüş olur
- - - Eklendi - - -
aslında o terminalin o şekilde olması cok yanlış cihaza ne kurdunuzda o şekilde oldu anlayamadım
terminal normalde
buybox diye başlar sizde
devel-su diye başlıyor bunu bir kac kişide daha gördüm
qtweak la olmadı, bu dediğin yöntemle de olmadı hala karanlık klavye var.
Eğer QTweak ile düzelmezseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu indirip direk MyDocs a çıkar ve şu kobu gir...
sh /home/user/MyDocs/N9_keyboard_theme/default/uninstall.sh
Bildiğim kadarı ile QTweak ile orjinal klavye temasını yükleyebilmek için yedek almış olmak gerekiyor...
hocam maalesef olmadı, hala aynı klavye, ikonlar da aynı, telefon çorba olmuş resmen.Hocam umarım bu cözüm olur
LinkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arşivi MyDocs (hafıza kartına) direk at
Terminale şu komutları gir
tar -xjvf /home/user/MyDocs/orjinal-keyboard.tar.bz2 -C /
Cihaza resart at işlem tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?