Oğuzhan Üye Konu Sahibi kcsoft' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 16:44:12 ---------- Yazıldı @ 16:42:20 ---------- Maynard' Alıntı: elimde n9 icon pack var onu nasıl ekleyebilirim herhangi bir default ikonlu temaya? Genişletmek için tıkla ... tam bilmiyorum ya benim yaptığım n9 ikonlu bir temanın ikonlarını bu temaya aktarmaktı
kcsoft' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 16:44:12 ---------- Yazıldı @ 16:42:20 ---------- Maynard' Alıntı: elimde n9 icon pack var onu nasıl ekleyebilirim herhangi bir default ikonlu temaya? Genişletmek için tıkla ... tam bilmiyorum ya benim yaptığım n9 ikonlu bir temanın ikonlarını bu temaya aktarmaktı
ahmet_1231 Üye resimdeki gibi düz ekranda 4 icon gözükmüyor 3 iconlu. Yatay da 4 iconlu ama emek için
Oğuzhan Üye Konu Sahibi frkn_55' Alıntı: gerçekten süpermiş tema .) teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye Konu Sahibi 222112' Alıntı: Selam.Benim telefonda (N70) çalışmaz ama yine de güzel tema.Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... sağol dostum
222112' Alıntı: Selam.Benim telefonda (N70) çalışmaz ama yine de güzel tema.Emeğine sağlık. Genişletmek için tıkla ... sağol dostum