ilyas_0177
Üye
-
Konu Sahibi
-
android 4.2'nin driver ve hw dosyalarinin nerede oldugunu soylermisin hocam. 4.2.2 surumunu biz cikartalim.
- - - Eklendi - - -
4.1 ile 4.2 farkli yerlerde ben ugrasiyorum zaten N9 uzerinden.
Kaptan ellerin dert görmesin
hocam eline yüreğine sağlık, bu görüntü bile bizi heyecanlandırmaya yetiyor, sevindirici haberlerini bekliyoruzrica ederim
- - - Eklendi - - -
buda cihazımın son görünümü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
droid4 ve galaxy s1 den bir kac derleme yaptık şuan muhteşem
aslında bir video eklemek isterdim ama hic zamanım olmuyor desem daha iyidir.
bunun konu ile ilgisi yok slayt dosyasını silmişsinizN9 nitdroid yükledim 2 hafta önce N9 da bazı problemlerim oluştu galeri,müzik,videolar giriş yaptığımda resimleri müzükleri,videoları hiç şekilde hiç birini görmüyor.Açil bilen arkadaşlar lütfen konuya cvb yazabilirmi yok nitdroid kaldıraçağım...
bunun konu ile ilgisi yok slayt dosyasını silmişsiniz
bu pakettekilerin tamamını yükleyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cihaza resart atın sorun cözülmüş olur
qtweak daha önceden kullanmıştım. kullanmıyorum ama bu sorunu ortadan kaldırmak içinde kurarım qtweak i.Ayrıca şu sorunda var sms ile gelen mesajları hep aynı yere atıyor.Diyelim ali kişisinden mesaj geldi sonra ahmet kişisindende mesaj gelince ali'nin gönderdiği mesajın altına ahmetin gönderdiği mesaj oluyor..tam anlamadım ama meego'da resim ve müzik bugları için qtweak'da kodları var qtweak kullanan birisi iseniz yardımcı olabilirim.
qtweak daha önceden kullanmıştım. kullanmıyorum ama bu sorunu ortadan kaldırmak içinde kurarım qtweak i.Ayrıca şu sorunda var sms ile gelen mesajları hep aynı yere atıyor.Diyelim ali kişisinden mesaj geldi sonra ahmet kişisindende mesaj gelince ali'nin gönderdiği mesajın altına ahmetin gönderdiği mesaj oluyor..
flash işlemi konu başlıgında mevcutflaş işlemini buraya yazın. herkes facebook kullanmıyor olabilir veya bilmediği bir gruba girmek istemiyor olabilir.
3D open GL de calışmıyorHocam paylaşım için teşekkürler. sanırım şuan tek çalışmayan foksiyon sesli gelen giden aramalar değilmi ? ben öyle anladım en azından. elimde tek telefon var yoksa yüklerdim denemek için.. biraz bekleyelim belki sorunsuz hali çıkar ozaman yüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?