N9+808+Lumia 900+

Hangiis genel olarak daha iyi ?

  • N9

    Kullanılan: 4 23.5%
  • 808

    Kullanılan: 5 29.4%
  • Lumia 900

    Kullanılan: 8 47.1%

  • Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N9+808+Lumia 900+
Hangisi sizce
 

cyber

Üye
bu üçü arasından lumia900
 

15097

Üye
41 mp kamera bir cep telefonuna çok gerekli değil.lumia900 bu 3'ü arasından en ideali bence
 
windows desteği artamaya başlıyor artık o yüzden cevabım belli
 

Lenneth

Üye
3'üde Nokia tarafından desteklenmiyor, ne komik

808 , Son güncellemesini alacak (Belle FP2)
N9 son güncellemesini aldı
Lumia 800, WP7.8 ile kalacak..
 

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kendi adıma üçünün de alınası olduğunu sanmıyorum. Çünkü 3 cihaz da gerçekten pahalı sayılabilecek düzeydeler ancak dört dörtlük de değiller ya da paralarını en azından gözükapalı verebileceğiniz kadar haketmiyorlar. İlla birini seçecek olsam herhalde N9'u seçerdim tasarım, donanım ve sistem güzelliği(malum Belle'ye benziyor) Bir de neden böyle konuştuğumun sebepleri aşağıdadır.
808= Nokia'nın bir hiç uğruna resmen bıraktığı yazık ettiği bir sistem mi kalsın. Elbetteki kamerası dünyanın en iyisi, tam bir multimedya cihazı ihtiyaç olan herşey var, performanslı ancak kameraseverler ve desteği asla önemsemeyenler(telefonunun yazılımını güncellemekle bile uğraşmayanlar ya da bihaber olanlar, elbette oyun uygulama aşırı aramayanlar) alabilir.
Lumia 900= Daha WP8'i bile alamayacak bir cihaz (WP7.8'den ise hiç ümitli değilim) bu modelin WP8 Alamamasının geçerli sebepleri elbette var(çekirdek değişimi gibi) ama bunu Nokia düşünmeliydi en başından ve alel acele WP7 cihaz yerine daha iyisi olan WP8'e yönelik cihazlar çıkarabilirdi, ancak gene de kamera, hız, akıcılık ve kullanım kolaylığı isteyenler alabilir. Görsellik, oyun, uygulama isteyen başka sisteme yönelsin.
N9= Zaten Ölü doğmuş çok güzel bir model. Nokia Symbian potansiyeli gibi Meego potansiyelini de bitirdiği acı bir gerçek hem de Meego'ya karşı daha da acımasızdı. Çok uğraş isteyen bir cihaz, belki de günlerini telefonlarla boğuşarak geçiren insanlar için biçilmiş kaftandır, telefondan çok anlamayanların ya da çok uğraşmak istemeyenlerin uzak durması gereken bir cihaz. Oyun sorunu ikinci sistem Android ile çözülebilir ancak o zaman da asıl üretiliş amacı ortadan kalkıyor. Oyun oynarken veya uygulama kullanırken kimse sana ulaşamıyor. Telefona emek vermeden aldığın gibi kullanırsan da Real Football 2011 HD bir iki HD oyun daha ve ps1/snes/gba/nes birarada emülatörü ile oyun açlığını gidermek zorundasın. Uygulama konusunda bişey diyemem yetersiz olduğu açıkça ortada. Jolla destek verecek ama kendilerini bitiren Nokia firmasının ürettiği modele nereye kadar verecek tartışma konusu herhalde Nokia'nın ekmeğine yağ sürmek istemezler.
 
    Konu Sahibi
n9 un işlemci 1 ghz sanırım ben daha iyi bi işlemcisi var sanıyordum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...