N81 veya n81 8gb yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_vezir_

Üye
    Konu Sahibi
N81 veya n81 8gb yardım
selam arkadaşlar sizlere bir sorum olacak bilhassa N81 kullanıcılarına bu cihaz da web üzerinde eş zamanlı video akışı varmı? yani N95 8GB gibi veya N95 gibi internet üzerinde video izlenebiliyor mu? N95 8GB veya N95 de bulunan video center diye bir bölüm var N81 de de böyle bir bölüm var mı? N95 de bulunan bu bölümde indetnet üzerinde video izleniyor yani web ile eş zamanlı video alışı yapıyor N81 kullanıcılarından yardım bekliyorum teşekkürler.

NobLe

Üye
Bende N95 8 gb var ve ben youtubede video izlyebiliyorum yanlız sadece telefonun izin verdigi sitelerdeki videoları izleyebiliyorsun benim bildigim yani diger sitelerdeki videoları izlemek için bir yol varsa burada paylaşalım o zaman

zadican

Üye
N81 de flash desteği olmadığı için video izleme imkanı bulamadım yeni sürüm güncellemelerinde flash desteği var mı bilmiyorum

merhaba arkadaşlar bende n81 8gb var ve youtubeden video izleyebiliyorum.

Nadir

Emekli Yönetici
merhaba arkadaşlar bende n81 8gb var ve youtubeden video izleyebiliyorum.
birisi izleyemiyorum diyor diğeri izleyebiliyorum diyor..flash player desteği var ve izleyebilen izliyor beceremiyen de flash player desteği yok diyor..vtap programını kuracaksınız ya da pc deki gibi dns ayarlarını değiştireceksiniz..

ya aga bende n81 8gb skyfire indir facebooktan okey dışında herşeyi yapıyorsun facebookdaki video ve oyunlarda dahil....

skyfire ile izliyorum ben n81 im var

kaan0

Üye
zadican n81 de flash 3 ve flv desteği var bilip bilmeden konuşma

ya arkadaslar ii gusel hos yapan var yapamayan var durumu gibi bişi oluo bu şimdi aramızda teknolojık cahıller olabılır bunu nasıl yapıldıgını anlatabılırmısınız yanı neler yapması gerekır bu vatandasın...

owafemi

Üye
ben n81 8GB kullanıcısıyım.
telefonun yazılımını güncelle internetteki her video yu pc nizde izler gibi izleyinn.....

bu kadar yani.
sorularınıza cevap verebilirim

shaekerr

Üye
arkadaşlar bende izleyemiyorum..nereden nasıl bir program indirmeliyim

owafemi

Üye
arkadaşlar yazılımı güncelleyin rahatça izleyin

yok bn uğraşamam diyorsanız indirin skyfire videolari rahat ve hızlıca izleyin bu kadar yanii

sorunu olan yazsın bildiklerimi aktarırım...

kemal21

Üye
sly fire yada vtap kurun izlersiniz ama versiyon güncellemek de olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...