N80 *352x416* oyunlar (forumdakiler by cnrokt) Güncelleme: 09,12,2007

ya oyunlar güzelde benım şarj neden 2 gun gıdıyor bişi yapmamam rağmen sızde böyle bi sorun varmı

salihk

Emekli Yönetici
Slm arkadaslar kusura bakmayın ama Tessekür mesajı yazıcagınıza konuyu oylarak tessekür etseniz daha iyi olmazmı diye dusunuyorm lafımı yanlıs anlamayın amacım herbiri tessekür etse daha cok yer kaplamış oluruyoruz ekleyen arkadasın da emegine saglık siz ve siz gibiler bosyere tşk.msjnı yazmayın.. konuyu oylayarak gosterın tşk mesajını saygılar.....

herşey için teşekkürler
eeee tabi usta olmak farklı bişey

axi_dk

Üye
kardess ne desem az kalirr cok cok cok tesekkurlerr ozelliklede pool icin

UuR_39

Üye
cok saol n80 ım olmasada umarım n 95 tede ıse yarar

ellerin kolların dert görmesin emeğine sağlık

onurgs92

Üye
google da gördüm bu konuyu we sırf bunun için üye oldum

kardeşim emeğine sağlık senden ricam kumanda progarmı bulabilirmisin n80 için şimdiden teşekkürler Herşey gönlünce olsun..!

kardesim allah senden razı olsun spersin ya ara ara deli oldum pc parcalayacak konuma geldim ben de bu oyunları baskalırıyla paylasacam ama senden aldığımı kesinlikle söyleyecem arkadasa bi teskkürü çok gören şerefsizlik eder nette bu oyunları zor bulursunuz allah razı olsun kardesim ne muradın varsa gör çok sağol selametle rep vermek isterdim ama nasıl bilmiom yene de çok sğol tşk ederim.....

dostum sana ne kadar tşk etsem azdır ya süper emeğine zamanına sağlık eyvallah

yeni oyunlar bekliyoruzzz çokkk teşk.kardeş

çok teşekkürler ellerine sağlık..

sokarus

Üye
yyahu beyler az laf çok iş herkes eteginde ne varsa doksun lutfen herkes koysun suraya biraz oyun,