Amaru Shady
Üye
-
Konu Sahibi
-
Galaxy S'de çift çekirdek işlemci yoktur. Sadece 1 ghz işlemci vardır.galaxy s tek geçerim
1ghz çift çekirdek işlemciyi, 680mhz tek çekirdek işlemci ile nasıl karşılaştırıyorsunuz?
Her kasada problem çıkar doğru ama bunlar istisna bende niye yok problem ki kaç kez yere düştü ve ısınmadı çünkü çelik kasa galaxy s de yumurta pişirirsin ve 1 kez sağlam düştümü parçalanır. Çünkü plastik. Kasa çok önemli telefonda.
galaxy s ve wave 2 işlemci aynısen ciddi bir para vereceksin bu yüzden karşılaştır galaxys ile aşşağıdaki özellikleri bak bakalım hangileri var ve yukarıdaki gibi tamamen sallama videolara kanma kullanıcıların dediklerine kulak ver eğer hiç inanmazsan kendin git dene mağazadan
n8 de ;
-dolby digital plus 5.1 --- hdmi aktarım sayesinde gerçek müzik sistemlerine 448-6000kbps ses kalitesi aktarımı dinletimi
-zeiss lens
-12 megapixel 1.83 büyük sensör , gmrüntüyü hızlı yakalayıp kaliteli kaydeden obtüratör artı broadcom bcm2727 foto işleyici gpu set
-fm transmitter
-flash desteği 4.1 şuan piyasada 100de 80 videolar açılıyor
-xenon gerçek flaş
-wolfson ses çipi
-çift mikrofon teknolojisi 720 30 fps(modlar) 256aac ses ile birlikte (sen bırak telefonu kompakt makineler bu sesi kaydedemiyor)
-ücretsiz a gps ortalama 10 saniyede buluyor seni sesle yönlendiriyor km herşeyi hesaplıyor
-aliminyum çizilmez gövde- gorilla glass çizilmez ekran (baltayla saldırmazsan)
-hdmi 60-vs hertz yüksek kaliteli görüntü
-tüm video codecleri artı alt yazı gömme sorunsuz
-arttırılabilir hafıza
-bluetooth 3.0
-çift şarj portu
-usb özelliği sayesinde hard diskler , klavyeler, mauseler , flas diskleri bağlama istediğin gibi veri alıp gönderme disk üzerinden film açma kısacası herşey , ha havam batsın dedirteceksen yaz aylarında usb fun lardan alıp ayak üstü serinletirsin bile kendini
-ücretsiz ofis program
-hd hergün eklenen oyunlar
-dokunmatiğine göre değişiklik gösteren titreşim efektleri
galaxys kullandım rastladığım özellikler
iyi yanları
-ekran müthiş daha iyisi iphone4 de mevcut o bile tartışılır
-işlemci çok güçlü cortex a8
-oyun performansı süper 90 milyon poligon hiç kasmaya rastlamadım o kadar oynadım çok akıcı.
-video çekimi çok iyi ama mono ses
-hafif ,dokunmatiği çok güzel
-pil performansı çok iyi .
kötü yanları
-radyo mono stereo değil
-menü giriş çıkışlarında bazen log alıyorsun gıcıkbir durum
-cihaz çok ısınıyor oyun oynarken yada video izlerken farkedersin
-şuan galaxys2 çıktı
-kamera flaşı yok kamera 5megapixel
-kasa olduğu gibi plastik adamı hasta ediyor okadar para veripte o görünümde olması ,
-kies programı çok sorun çıkartıyor
-üç tuş denen bir problemi var - ama çözüldü , yinede sıfır aldığın cihazı servise verebilirsin(n8 dede mevcut sonsuz döngü diye saçma bir durum ondada mevcut)
-uzun mesajn yazamıyorsun kasıyor cihaz harfler sonradan geliyor 200karakter üstü yazmayı deneyin anlarsınız
-android market türkiye işkence herşey paralı ve üstündeki standart gelen android market programı kasıyor güncelleme yapman gerekiyor
-gps i tek kelime ile çok kötü üstünde gelen yazılım öok fena , sonra kendin çabalayıp adam gibi bulabilirsin
-cebinde taşımayı unut taşınmıyor cihaz cepte.
şimdi ben galaxys den n8 e mecburi geçiş yaptım(galaxys yere düştü metal çerçeve yamuldu artı taşınmıyordu cihaz) , n8 inanki daha kullanması zevkli havalı bir cihaz kendine özel özelliklerle. galaxys den tek aradığım özellik ekranı onun dışında hiç geriye bile bakmam.
--------------- Ekleme ---------------
sen ciddi bir para vereceksin bu yüzden karşılaştır galaxys ile aşşağıdaki özellikleri bak bakalım hangileri var ve yukarıdaki gibi tamamen sallama videolara kanma kullanıcıların dediklerine kulak ver eğer hiç inanmazsan kendin git dene mağazadan
n8 de ;
-dolby digital plus 5.1 --- hdmi aktarım sayesinde gerçek müzik sistemlerine 448-6000kbps ses kalitesi aktarımı dinletimi
-zeiss lens
-12 megapixel 1.83 büyük sensör , gmrüntüyü hızlı yakalayıp kaliteli kaydeden obtüratör artı broadcom bcm2727 foto işleyici gpu set
-fm transmitter
-flash desteği 4.1 şuan piyasada 100de 80 videolar açılıyor
-xenon gerçek flaş
-wolfson ses çipi
-çift mikrofon teknolojisi 720 30 fps(modlar) 256aac ses ile birlikte (sen bırak telefonu kompakt makineler bu sesi kaydedemiyor)
-ücretsiz a gps ortalama 10 saniyede buluyor seni sesle yönlendiriyor km herşeyi hesaplıyor
-aliminyum çizilmez gövde- gorilla glass çizilmez ekran (baltayla saldırmazsan)
-hdmi 60-vs hertz yüksek kaliteli görüntü
-tüm video codecleri artı alt yazı gömme sorunsuz
-arttırılabilir hafıza
-bluetooth 3.0
-çift şarj portu
-usb özelliği sayesinde hard diskler , klavyeler, mauseler , flas diskleri bağlama istediğin gibi veri alıp gönderme disk üzerinden film açma kısacası herşey , ha havam batsın dedirteceksen yaz aylarında usb fun lardan alıp ayak üstü serinletirsin bile kendini
-ücretsiz ofis program
-hd hergün eklenen oyunlar
-dokunmatiğine göre değişiklik gösteren titreşim efektleri
galaxys kullandım rastladığım özellikler
iyi yanları
-ekran müthiş daha iyisi iphone4 de mevcut o bile tartışılır
-işlemci çok güçlü cortex a8
-oyun performansı süper 90 milyon poligon hiç kasmaya rastlamadım o kadar oynadım çok akıcı.
-video çekimi çok iyi ama mono ses
-hafif ,dokunmatiği çok güzel
-pil performansı çok iyi .
kötü yanları
-radyo mono stereo değil
-menü giriş çıkışlarında bazen log alıyorsun gıcıkbir durum
-cihaz çok ısınıyor oyun oynarken yada video izlerken farkedersin
-şuan galaxys2 çıktı
-kamera flaşı yok kamera 5megapixel
-kasa olduğu gibi plastik adamı hasta ediyor okadar para veripte o görünümde olması ,
-kies programı çok sorun çıkartıyor
-üç tuş denen bir problemi var - ama çözüldü , yinede sıfır aldığın cihazı servise verebilirsin(n8 dede mevcut sonsuz döngü diye saçma bir durum ondada mevcut)
-uzun mesaj yazamıyorsun kasıyor cihaz harfler sonradan geliyor 200karakter üstü yazmayı deneyin anlarsınız
-android market türkiye işkence herşey paralı ve üstündeki standart gelen android market programı kasıyor güncelleme yapman gerekiyor
-gps i tek kelime ile çok kötü üstünde gelen yazılım öok fena , sonra kendin çabalayıp adam gibi bulabilirsin
-cebinde taşımayı unut taşınmıyor cihaz cepte.
şimdi ben galaxys den n8 e mecburi geçiş yaptım(galaxys yere düştü metal çerçeve yamuldu artı taşınmıyordu cihaz) , n8 inanki daha kullanması zevkli havalı bir cihaz kendine özel özelliklerle. galaxys den tek aradığım özellik ekranı onun dışında hiç geriye bile bakmam.
Nokia'yı sadece N73 ile değerlendirme sakın ben de kullandım da o yüzden diyorum. 202 mhz mi ne işlemcisi olan bir telefon bikaç şey yüklediğinde kasmalar donmalar sıkça olur beni de az delirtmedi. Ama minimum 600 mhz işlemcili telefon alırsan hangi marka olursa olsun bu sorun olmaz. HTC ve Iphone hataları görmen çok zor bu forumda çünkü kullananı, seveni pek yok. Iphone'un seveni var da fiyatını verebilen yok diyim daha iyi olur. Bu yüzden kimse de almıyor almayınca da sorun olmuyor. Ama Nokia çok popüler bir firma yeni bir model çıkardığında hemen alınıyor. Samsung da baya tercih edilen bir marka, Samsung forumuna girersen sorunları olanlar çok fazla Galaxy Ace, Corby, Monte vb. O yüzden elektronik biraz da şans işidir tek bir markada olmaz yani.Doğru diosun istisna olabilir ama bu forumda ve diğer forumlarda okuduğum kadarı ile istisnalar baya baya fazla birisi diyor kasada çatlamalar var birisi dio HDMI girişi kırıldı birisi kulaklık girişinde sorun var birisi dio telefon kilitlendi resetledim ama olmadı teknik servise götürdüm bataryayı cıkardılar garanti dışı kaldı dahada sayamayacağım bi ton şey var eskiden bu zamana nokia kullanırım zamanında N73 aldım 1 ay olmadı pişman olmuştum şimdide öle bi pişmanlık duymak istemiyorum gönlüm nokiadan yanaydı ama bunları duyunca resmen soğudum!..
Arkadaş her şey ortada doğru tarayıcıda flaş bile yok. Burda saydırma bana uğraşamam. Nokia her zaman 1 oldu ve HEP OLACAK. Ne zaman 2 ye düşer o zaman konuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?