haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim bana özelden msn adresini ver de testerliğini yapayım sabaha kadar uğraşacağım da
kardeşim dosyalar elinde ise gönder ben kaybolmam rahat ol söz ağızdan çıkar . sevgiler
sabaha kadar uğraşmamıza gerek yok. Ben yazılımı hazırladgmda sana söyliycem sende dosyaları alıp deneyip beni bilgilendirmen lazımki hata warsa çözeyim. İlk tester aldı dosyaları ben bekliyorum bilgi versin gidiş o gidiş bi daha ertesi gün öglen konuştum onlawalla sende öyle kaybolcaksan başlamıyalım kardeşim
kardeşim dosyalar elinde ise gönder ben kaybolmam rahat ol söz ağızdan çıkar . sevgiler
resim işyerimde kaldığı için yarın göndereceğim, bir ekleme daha yapılsa diye önerim olacak, telefon görüşmesinde cevaplama tuşuna bastığımızda tuş kilidi aktif hale gelebilir mi? (bu haliyle birisiyle görüşürken kulağım ekrana değdiğinden, vireles, bluetoot ve mobil veri gibi fonksiyonları çalıştırıyor) teşekkür ederim.
Altına imzamı artarım
sabaha kadar uğraşmamıza gerek yok. Ben yazılımı hazırladgmda sana söyliycem sende dosyaları alıp deneyip beni bilgilendirmen lazımki hata warsa çözeyim. İlk tester aldı dosyaları ben bekliyorum bilgi versin gidiş o gidiş bi daha ertesi gün öglen konuştum onlawalla sende öyle kaybolcaksan başlamıyalım kardeşim
yani isini gucunu birakacak hakana kul kole olacaksin anladin dimihakan hala verdigin test amacli yazilimi kullaniyorum sadecebiraz gelistirdim ama ozu hala sana ait.
ekran goruntulerim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
avkon2 ye ozellikle dikkat
güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyor çalışmanın devamımı diliyorum.
EKRANA (GÜLA) yazdım, ancak yazdıklarım renk yüzünden okunmuyor)
temadan kaynaklıydı düzeldi şuan sorun yok...evet çok güzel görünüyor, alfa sayısal tuş hatası da düzeltildi mi acaba, ona göre yeniden yüklemek istiyorum. bir de NFE programı ile fontları değiştirmeye çalıştım ama beceremedim. yardımcı olabilirmisiniz
eski widgetlerin hepsini istiyorsan modlar bölümünde tüm widgetlerin olduğu mod var onu at gelir hepsi..hakan selam. rss feed widget yada refresh teki adi ne ise. onu ekleeybilirmisin yada nerden bulabilecegimi soyleyebilirmisin. bana verdigin test amacli versiyonda sanirim yok yuklemek istiyorumtesekkurler simdiden
cookerla core ve rofs2 açılır... sen flaşh atmadan yapayım diyosan... söylediğim dosyları çek bir arada topla herhangi bir dosya yöneticisinden rom patcher open4all yaması aktif olsun c ye koy tlfnu kapa aç bak bakalım olucakmıpeki soyle yapsam nokiacooker ile acsam ve cikanlari c de private klasoru icine uygun yerlere atsam calismazmi. yani flash atmadan .?
çalışmaz çünkü o mod v5 ler için...http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...-sensorle-donebiliyor-by-rambo_ft-535135.html buradaki mod da eklenirse daha güzel olabilir?, kendim nokia cooker yardımı ile, rf2 dosyasının içindeki ilgili yerlere buradan çıkardığım dosyaları ekleyip kaydettim, ve sonra flaşladım çalışmadı,
çalışmaz çünkü o mod v5 ler için...
s^3 le uyumlu değil
fp2 sürüklemeli bundan daha iyi..
bu tuş kilidi açma modunu uyarlamanın bi yolu yokmu kardeş yaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?