key43
Üye
-
Konu Sahibi
-
N9'da adobe flash var firefox ile. hatta miniclipteki bazı oyunları da oynamanız mümkün, ha oynarsınız oynamazsınız o ayrı
n9 kibar ve deyim yerindeyse taş gibi telefon. kullanım kolaylığı ise gerçekten tatmin edicinin üzerinde. n8 (özellikle siyah rengi beni cezbetmişti) kaliteli bir cep telefonu, ama n9 ile mukayese etmemek gerekiyor. belki kamera alanında öne çıkabilir.
N9 a Android mi yüklediniz,sorunsuz ve stabil çalıştımı pekin9 babamda var android desteği olmadan hiçbir işe yaramıyor asphalt6 bile yüklenmiyor android 4.0 ıcs desteği gelince biraz açılacakmış diyorlar...
n9 babamda var android desteği olmadan hiçbir işe yaramıyor asphalt6 bile yüklenmiyor android 4.0 ıcs desteği gelince biraz açılacakmış diyorlar...
Gereksiz para varsa N9
Para kisitli birazda akilci olucaksa N8
N9 kullanimi gicikk bisey
N9 a Android mi yüklediniz,sorunsuz ve stabil çalıştımı peki
ben yüklemedim stabil ve sorunsuz olmadığı için forumda şuanda anlatımı yapılmıyor ben istesem biraz kurcalardım ama rom'a zarar veririm diye yapmadım
ben bu cihazlardan hiçbirisini almam çünkü ikiside artık ölmüş os'lar nokia ikisinden'de desteğini kesti ancak bu yılın sonuna doğru android 4.0 ın stabil versiyonu çıkabilirmiş oda nokia'nın aracılığıyla değil yani yaparsanız cihaz garanti dışı bile kalabilir
n9 da yapacaklarınızın sınırı yok demiş birisi ne demek istediğini anlamadım hangi sınırsızlıktan bahsediyorsun ? os değiştirilmeden o n9 denen telefon hiçbir işe yaramaz bence anca geliştiriciler zaman öldürmek amaçlı alabilir veya tasarımı hoşunuza gittiysede alabilirsiniz stabilasyon konusunda sıkıntısı yok ama uygulama-oyun anlamında çok büyük eksiği var ben 810 TL ye sattım ve sonuna kadar pişman değilim bugün galaxy s2 aldık babama çok güzel birşey n9'dan bin kat daha iyi bence android stabil değil diyenlere söylüyorum s2 nin bir kez bile donduğunu,takıldığını görmedim acaba hangi stabilsizlikten bahsediyorsunuz belki donanım düşmanı olabilir ama bence cihazına göre değişir ama üst segmentdeki Android cihazlara hiçbir işletim sistemindeki cihaz yaklaşamaz devir android devri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?