n8 kötü resim çekiyor diyenlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
n8 kötü resim çekiyor diyenlere
bu gün çekildi makro modda

Uploaded with

Uploaded with

Tepkiler: n000k
abi harikasın bu resimler bence bu bizim cihazlara en güçlü yerinden yani kamerasından çamur atmak isteyenlere güzel bir cevap olmuş.

--------------- Ekleme ---------------

ama şuda bir gerçek abi samsung son çıkardığı modellerle piyasayı salladı ve gerçekten güçlü cihazlar yaptı seneye galaxy 2 düşünebilirim yada gerzek ıphone şu blutooth sorununu aşarsa ıphone 5 alabilirim

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
ewet kadıköyde benzincinin önünde modaya sabah dolmuş beklerken gördüm 2 tanade aslan gibi erik vardı yedim

gokmena

Üye
Bu da benden olsun

Tepkiler: n000k, PoliMoon, emre1802 ve 1 kişi daha

TheORCUN

Üye

Apple, asla bluetooth aktarımını açmaz. Çünkü illegal paylaşıma aşırı derecede karşı. müzik, oyun vs. O yüzden sen Apple i unut

Apple, asla bluetooth aktarımını açmaz. Çünkü illegal paylaşıma aşırı derecede karşı. müzik, oyun vs. O yüzden sen Apple i unut
anladım o zaman ben seneye galaxy s 2 bakım özellikleri hakkında net bilgisi olan varmı

Benim örnekleri 2 ye hatta 3 e katlamışsın helal olsun abi ! bende bir örnek bulursam çekip paylaşırım

Hahaha adresleri verin ben kargoluyorum :P Makinede öyle bir çekmişki ben çekdikten sonra karpuzu mideye indirmeme rağmen şimdi gördüm yine salyalarım aktı

barann79

Üye
birazda fotografları akşam 4-5 metre uzaktaki yürüyen insanları çekip aktarsanıza kaliteyi birde öyle görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...