deli oğlan
Üye
-
Konu Sahibi
-
basimiz goge erecekmouse bağlayınca ne olacak.
mouse bağlayınca ne olacak.
arkadaşım peki mesela usb flahsları fat biçimine çevirirsen görüyo acaba bunlar içinde bi çözüm yolu yokmu n8 in bunları görmesi imkansızmı ??ayni hatayi bendede verdei bir turlu cozemedim buyuk bir ihtimalle mausun markasina gore oluyor microsoft mauslar sorunsuz calisiyor..
--------------- Ekleme ---------------
basimiz goge erecek
ama wirelees mouse'un o küçük parçasını otg ile görse çalışacak,bence önemli olan o küçük parçayı görmesi n8 inBence kablosuz mouse lerde bluetooth olanları destekleyior wireless olanları desteklemiyor olabilir. Yani hangi teknolojili ürünleri desteklediğini bilmek lazım telefonun. Daha öncede bir arkadaş wireless li bir mouse u denemişti olmadı... Ama bluetooth olanlar oluyormuş...
nasıl yaptın arkadaşım markası neydi mouse'un ??ben bağladım hem de wireless özellikli küçük alıcısı vardı ama 1 dk sonra dondu
kipada küçücük ve çokta sempatik mouse lar var aldım dendim sorunsuz çalışıo ve fiyatı sadece12tl ama kablolu olanlarbluetooth fare ve klawyede çok pahalı yha en ucuzu 120 den aşaqı deqil
o küçük parçayı otg ile bağlayıp çalıştırdın dimi arkadaşım ??daha önce a4 kablolu mouse bağlamışım çalışmıştı. Bu konuyu görünce direk kablosuz (wireless) microsoft mouse'u denedim o da sorunsuz çalıştı.
bencede öyle olsunBu otg nin artık destek kılavuzu lazımNeler destekliyor neler desteklemiyor bir kılavuz şart. Hani pc ye birşeyler alırken N8 e de destekli olanları bulup almak gerekiyor (Denemek en güzeli ama malum herşeyi deneyip alamayız kutusundan bile çıkartmıyorlar bazı ürünleri ).
"Trust Wireless Klavye Mouse Set 16609" Arkadaşım ben bunu C7 de denedim çalıştı.yav arkadaşlar wireless fare-klavye setini aynı anda çalıştırabilen varsa marka model yazabilirmi satın alabileceğimiz link???
Microsoft'un klavye faresi çalışıyormuş ama her modeli değildir model ne acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?