kerem.krmoglu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkür ederim cevabin için 1-2 güncelleme ile ilgili bir bilgin varmi yani bi flash player atabilirlermi en azindan bi n9 gibi bi telefon olabilir mi ?
Oyun sayısı yetersiz gelmiş olabilir fakat her zaman dediğim gibi eğer araştırmadan bilinçsizce telefon alırsan olacağı budur.N8 çıktığından beri Symbian'a bir IOS'taki gibi oyun yağmıyordu.Ayrıca Nokia Symbian'la değil Wp (Windows Phone) ile devam ediyor.Android'e geçmesi söz konusu değil ki mantıklıda değil.Eleştirilerinin neredeyse hepsi flash player ile ilgili.Symbian için henüz öyle bir imkan yok.IOS'ta ise ayrı bir tarayıcı gerekiyor.Android'te şimdilik orjinal tarayıcıda flash player var ama bir kaç ay sonra olmayacak.Eğer internet performansı, flash player istiyorsan Wp8'li telefonlara bakabilirsin.Tabi Wp8'in marketide şuan gelişmiş durumda değil çünkü daha çok yeni bir sistem ama Symbian'dan çok daha hızlı geliştiğine emin olabilirsin.
Birde bazı arkadaşlar çok sert çıkmışlar biraz sakin olsunlar lütfen arkadaş bilmiyor olabilir.
aynen konuyu açan kişi üyeliğini bırakıp kaçacak sonra belliki o sert çıkanlarda usanmışlar böyle şeylerden
Sözüne aynen katılıyorum. symbian için fazla uygulama var diyenler sadece kendilerini teselli etmek için söylüyorlar ve kendilerini kandırıyor maalesef. nokia yı kötülemek için söylemiyorum bunları ama appstore a girin bakın bi ordaki uygulamalara, uygulamalara baktıktan sonrada symbian 3 için en güzel uygulamayı bile yüklemessiniz. yani o kadar iğrenç ve müşterileri susturmak için yapılmış uygulamalar var. kendimizi kandırmayalım lütfen...30 tane hd oyun var. Bunlarin 15i oynanabilir. Uygulama desen ne var? Bizde nokiacıyız anladıkta. Şu nokiada oyun uygulama yeterli diyenlerin kaynanasına beddua edesim var. Kusura bakmayında hicbir şey yok androide göre. Ha ben fiyatına gore memnunum telden ama şu yeterli oyun uygulama var diyenLere gıcık oluyorum.
Diyeceksiniz android al oyun istiyorsan.YA bir haritalarımız vardı gelen guncelleme ile içine ettiler. Sonra şu durduk yere QT sorunu cikiyor.Bir şey indiremiyorum magzadan. FlaSh atsam okadar ayarı kim yapacak tekrar. Yani oyun uygulama yok ama yanında içine edilen telefon var.
30 tane hd oyun var. Bunlarin 15i oynanabilir. Uygulama desen ne var? Bizde nokiacıyız anladıkta. Şu nokiada oyun uygulama yeterli diyenlerin kaynanasına beddua edesim var. Kusura bakmayında hicbir şey yok androide göre. Ha ben fiyatına gore memnunum telden ama şu yeterli oyun uygulama var diyenLere gıcık oluyorum.
Diyeceksiniz android al oyun istiyorsan.YA bir haritalarımız vardı gelen guncelleme ile içine ettiler. Sonra şu durduk yere QT sorunu cikiyor.Bir şey indiremiyorum magzadan. FlaSh atsam okadar ayarı kim yapacak tekrar. Yani oyun uygulama yok ama yanında içine edilen telefon var.
[ENGİN];5057217' Alıntı:flash player zaten yeni cihazlarda olmayacak artık html5 zamanı
Ne saçma bir mesaj bana 5 oyun yeterken sana 500 tane yetmeyebilir o yüzden oyun uygulama yetiyor diyenlere yetiyordur sana yetmiyorsa bunu genelleme yapamazsın sora senin de kaynanana beddua ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?