N8 işletim sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N8 işletim sistemi
Arkadaşlar symbian işletim sisteminden hiç memnun değilim doğru düzgün uygulama yok sonra ovi storeden indirdiklerimiz desek en iyi örnek olarak herhangi bir oyun desem çok kötü oyunlar var veya uygulamalar falan özellikle facebook ve twitter bildirimleri falan çoğu telefonda telefon ekran koruyucusunda falan çikiyor bizim n8 de öyle birşey yok elimde olsa telefonumu değiştiririm ve nokia bu symbiandan kurtulmadikça asla nokia telefon kullanmam artik bir android işletim sistemindeki bir telefona baktiğimizda herşeyi yapiyor yani i phone geçtim bile yani ki facebooktaki oyunlari oynayamiyoruz sonra video izleyemiyoruz, telefonumuzun iyi yönleride var ama kötü yanlari ağir basiyor yani bu işletim sistemi hakkinda yani ne zaman kendini günceller veya nokia androide geçicekmi eğer geçerse bizim telefonlarla ilgili bir güncelleme ile bizde geçebilirmiyiz, telefonun orjinal güncellemeleri falan neler beni bilgilendirirseniz sevinirim...

Maxicep ailesi herşey için teşekkürler
saygilar...

ANIL

Admin
nokianın androide geçmesi gibi bir durum yok. wp8 ile devam ediyorlar. symbian için büyük ihtimal 1-2 güncelleme gelir diye düşünüyorum arada küçük güncellemelerde olabilir... telefonun sana verdiği özellikler bunlar o yüzden keyif almaya bak...

Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevabin için 1-2 güncelleme ile ilgili bir bilgin varmi yani bi flash player atabilirlermi en azindan bi n9 gibi bi telefon olabilir mi ?

uygulama yok?? Android ya da iOS kadar yok ama yeterli uygulama var. Oyun istiyorsan 30'a yakın HD oyun da var. Çok daha fazlasını istyorsan telefonunu değiştirmelisin.

jdmsaint

Üye
araştırısan uygulamaların çok olduğunu görürsün. Androidçiler üşengeç. Giriyo store ye download ı tıklıyı indiriyo. Nokiacının farkı olsun demi

ANIL

Admin
Teşekkür ederim cevabin için 1-2 güncelleme ile ilgili bir bilgin varmi yani bi flash player atabilirlermi en azindan bi n9 gibi bi telefon olabilir mi ?

malesef bunun için N9 almanız gerekiyor

güncellemenin içeriği çok fazla olmaz diye düşünüyorum portlanan müzik çalar yeni tarayıcı ve performans düzeltmeleri olur...

12 mp kamera,tasarımı,ekranı,20-30 tanede olsa hd oyunu symbian gibi sistemi sömürmeyen işletim sistemi var ...

İyi yönlerinede bak istersen..

Tepkiler: santimental
"Video İzleyemiyoruz" Diyorsun Ben Telefonumda Film, Tv ve İstediğim Video İzleyebiliyorum. Anlamıyorum Seni Bunu Ya Hiç Bilmediğinden Yada Bizimle Oyun Oynadığından Yazıyorsun!

Oyun mu Dedin Gir Symbian^3 Oyunlar Bölümüne Eğer Tatmin Olmazsan O Zaman Gel Konuş.

Uygulamamı? Gir Symbian^3 Uygulamalar Bölümüne Telefonun Sistemi Dahil Her Şeyle Alakalı Yüzlerce Uygulama Var!

Kameraya Gelince Nokia 808'den Önce En Kaliteli Video ve Fotoğraf Çeken Telefon N8'di.

Şimdi Daha Ne İstiyorsun Bu Telefondan Hala Anlamış Değilim!!

İyi Forumlar...

Tepkiler: santimental
Oyun sayısı yetersiz gelmiş olabilir fakat her zaman dediğim gibi eğer araştırmadan bilinçsizce telefon alırsan olacağı budur.N8 çıktığından beri Symbian'a bir IOS'taki gibi oyun yağmıyordu.Ayrıca Nokia Symbian'la değil Wp (Windows Phone) ile devam ediyor.Android'e geçmesi söz konusu değil ki mantıklıda değil.Eleştirilerinin neredeyse hepsi flash player ile ilgili.Symbian için henüz öyle bir imkan yok.IOS'ta ise ayrı bir tarayıcı gerekiyor.Android'te şimdilik orjinal tarayıcıda flash player var ama bir kaç ay sonra olmayacak.Eğer internet performansı, flash player istiyorsan Wp8'li telefonlara bakabilirsin.Tabi Wp8'in marketide şuan gelişmiş durumda değil çünkü daha çok yeni bir sistem ama Symbian'dan çok daha hızlı geliştiğine emin olabilirsin.

Birde bazı arkadaşlar çok sert çıkmışlar biraz sakin olsunlar lütfen arkadaş bilmiyor olabilir.

msy2017

Üye
ben memnunum aslında symbian belle gelince daha güzel oldu pek yeni oyun çıkmıyor ama baya güzel oyunlar var hem symbian bataryayı da iyi kullanır.uygulama konusu bazen benim de canımı sıkıyor ama genel olarak telefonum bana istediğimi veriyor.

emreli01

Üye
aynen konuyu açan kişi üyeliğini bırakıp kaçacak sonra belliki o sert çıkanlarda usanmışlar böyle şeylerden

msy2017

Üye
artık symbian vs android gibi konular açılmamalı symbianı da androidi de bilen bilir herkesin zevkleri farklıdır istediği sistemi alır böyle konularda gereksiz yere tartışmalar çıkıyor anca.

Android ve flash player mi ? Bir kulaktan dolma bilgi ile hareket et arkadaşım 5 6 aya kalmaz flash player diye gene dolanmaya başlarsın. Ayrıca elindeki telefon çok güzel ve gayet stabil çalışıyor. Telefon demek iletişim aracı demektir. Ayrıca senin telefonda kaç oyun yüklü ve sürekli oyun mu oynuyorsun telefonda. Kendimizi kandirmanin bir anlamı yok. Androide geçiş yapsan bile en fazla 3 oyun yükler bitirmeden aylarca telefonda kalır aklına gelmez bile. (sistemi sömüren stabil olmayan yüksek donanım ile bütçe düşmanı sürekli ısı sorunu yaşatan işletim sistemine hemen geç arkadaş bence o zaman elindeki telefonun kıymetini anlarsın.)

Polymath

Üye
30 tane hd oyun var. Bunlarin 15i oynanabilir. Uygulama desen ne var? Bizde nokiacıyız anladıkta. Şu nokiada oyun uygulama yeterli diyenlerin kaynanasına beddua edesim var. Kusura bakmayında hicbir şey yok androide göre. Ha ben fiyatına gore memnunum telden ama şu yeterli oyun uygulama var diyenLere gıcık oluyorum.

Diyeceksiniz android al oyun istiyorsan.YA bir haritalarımız vardı gelen guncelleme ile içine ettiler. Sonra şu durduk yere QT sorunu cikiyor.Bir şey indiremiyorum magzadan. FlaSh atsam okadar ayarı kim yapacak tekrar. Yani oyun uygulama yok ama yanında içine edilen telefon var.

Tepkiler: kullanıcıadları ve ultraslan_66
Sözüne aynen katılıyorum. symbian için fazla uygulama var diyenler sadece kendilerini teselli etmek için söylüyorlar ve kendilerini kandırıyor maalesef. nokia yı kötülemek için söylemiyorum bunları ama appstore a girin bakın bi ordaki uygulamalara, uygulamalara baktıktan sonrada symbian 3 için en güzel uygulamayı bile yüklemessiniz. yani o kadar iğrenç ve müşterileri susturmak için yapılmış uygulamalar var. kendimizi kandırmayalım lütfen...

[ENGİN]

Üye
flash player zaten yeni cihazlarda olmayacak artık html5 zamanı

_ardaa

Üye

Ne saçma bir mesaj bana 5 oyun yeterken sana 500 tane yetmeyebilir o yüzden oyun uygulama yetiyor diyenlere yetiyordur sana yetmiyorsa bunu genelleme yapamazsın sora senin de kaynanana beddua ederler.

[ENGİN];5057217' Alıntı:
flash player zaten yeni cihazlarda olmayacak artık html5 zamanı

Hiç bir zaman HTML5 zamanı olamayacak.HTML5 flash gibi olamaz.Ayrıca oyun uygulama konusunda Symbian yetersiz bunu kabul etmemiz gerekli.Sizin için yeterli olabilir ama bu gerçeği değiştirmez.Ayrıca günümüzde telefon iletişim aracı demek olsa bile akıllı telefon demek sadece iletişim aracı demek değildir...

- - - Eklendi - - -

Ne saçma bir mesaj bana 5 oyun yeterken sana 500 tane yetmeyebilir o yüzden oyun uygulama yetiyor diyenlere yetiyordur sana yetmiyorsa bunu genelleme yapamazsın sora senin de kaynanana beddua ederler.

Dediğim gibi sana yetiyordur.Bu oyun sıkıntısı olduğunu değiştirmez.Zaten eleştirilen kesim zaten oyun var yeter diyip bilgisizce yönlendirenlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...