N8 internet ve mail sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hastali

Üye
    Konu Sahibi
N8 internet ve mail sorunu
ya arkadaşlar ben şmdi whats app kullaniorum 24saat internette telefonum ztn mailimide 24saat açık tutuorum ama eve gelince neti kapatio wirelesa geçio ben bunu istemiorum bana sormadan wirelse geçio neyaptıysam beceremedim maillere bastım an ewdeysem otomatik wirelse bağlanio tamam çok güzel bişey böle olması ama bi sorsa sper olucak ben maillerimi kndi internetmden bağlı kalmasını istiorum ewe geldimde wirelese geçiceksede bağlantı wirelsla olsunmu die sorması gerekio ama bnde sormuo ayarlarınınn hepsini el ile yapmama rağmen olmadı napıcam

--------------- Ekleme ---------------

dışardayken ewdeki wirelsı görmedi zmn otomatik internet paketmden grio onda sorun yok ama ewe gelnce drek ona geçio dışarda internete gricem ztn wirelstenmı kndi paketmdenmi die internet sayfasına grreknde sormuo bn bunu sormasını istiorum nası yapıcam

1 uyari: bu n8 in sorunu degil kullanicinin sorunu. Uyarim size karsi degil ama herkes kendi sorunlarini n8 in sorunuymus gibi yaziyor sonra tel sorunlu gibi algilaniyor. Lutfen daha dikkatli olalim.
sorununuz icin baglanti ayarlarindan wifi kullanimini kapali duruma getirin

hastali

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeşim teşekkrederm.peki bişi sorucam kapalı duruma getirirsem eğer hiç sormucakmı??yani onu kapatırsam nete grmek istedimde yada maillerimi açmak istedimde bana internet paketndenmi yoksa wirelstenmı die sorucakmı?

2. Yol: evdeki wifi agiyla olan baglantiyi kaldirirsaniz wifi yi kapatmaniza da gerek kalmaz. Onceden olusturmus oldugunuz baglantiyi kaldirin

hastali

Üye
    Konu Sahibi
şöle bişi mümkünm peki?ben ewdeki wirelsımı silmek istemiorum oviye fln onla bağlaniorum bnm istedim şey neyaparsam yapim bana wirelslamı yoksa intnet paketimlemi girmek istedimi sormasını istiorum bu söledklerini yapmadan başka bi türlü bunu sormasını sağlayabliomuyuz kardeşim?

telefon sizin internet pakediniz oldugunu bilemez bu yuzden boyle bir soruyla karsilasamazsiniz ama uygulamadaki kullanilan erisim noktasini sadece sebeke uzerinden internete ayarlayabilirsiniz. Ornegin vodafone internet
saygilarimla

hastali

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürederim werdiğiniz bilgiler için...

matanist

Üye
Ovi harita için çok uğraştım ben. Misal evde iken wireless seçeyim sadece oradan bağlansın (nitekim daha hızlı oluyor haritadaki noktaların ayrıntılarını yüklemek) dışarıda iken 3G sağlayıcımdan bağlansın istedim. Ama olmuyor ne yaptıysam olmuyor. Evde iken misal giriyorum ovi haritalara wireless i görüyor bağlanıyor hoş güzel de ardından bir de 3g ile bağlanıyor . Üstüne üstlük bir de soruyor ağa bağlantı gerekiyor şebeke tanımlansın mı diyorum evet diyorum bakıyorum wireless yok. Hayır desem de beni dinlemiyor direkt giriyor internete. 1 kez serviste bir kez de kendimden olmak üzere iki kere yazılım yenilemesi yapıldı telefona. Burada bir sıkıntım var. İnşallah yeni yazılımlar daha çok seçimlik olur. Yani isteyen istediği yerden bağlanabilir. Bunun için seçim ekranı çıksın misal wlan, vodafone internet, vodafone wap, vodafone mms v.s. Her uygulama için böyle basit olması lazım aslında. Tüm alternatifler arasından seçim yapılabilmeli, istenildiğinde sadece oradan girilebilmeli (yani otomatiğe alınabilmeli) ve bu ayar çabucak değiştirilebilmeli. Bana çok karışık geldi tabi zamanla biraz daha alışıyorum da yine de istediğim gibi değil.
Böyle bir ayar varsa da karşıma çıkmadı henüz (veya ben becerememiş olabilirim)...

hastali

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim bende beceremedim kimse beceremdine göre böle bir ayar yok bence telefon geçen sapıttı turkcell mms turkcell internet we wirelsten bağlantı nediosun buduruma ahahahha=))bana zarar wermek için herşeyi yapio=))inşaLLah şu pr1.1 çıkarsa buaralar orda beLki düzeLtmişLerdir böLe umuyorum tabi çıkarsa

matanist

Üye
pr1.1 in çıkması çok yakın. İnşallah bir an önce düzeltirler. Hani acele etmemek lazım geç olsun güç olmasın temiz olsun hesabı

hastali

Üye
    Konu Sahibi
yok yok çıksın acele çıksın temiz çıksın yeter yoksa bu güncellemeyi takipetmekten deliricem

--------------- Ekleme ---------------

ya bişey sorucam bu maile bişi oldu sanırım.girioyorum yapılandırılıo dio 20 dakkadır yapılandrio dio ama bitürlü bağlanmio neden acaba sabah oluo şmdi olmuo ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...