N8 ile takas yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
N8 ile takas yapmak
arkadaşlar galaxy s ile takas yapmalı mıyım telefon temiz yurtdışından gelme kayıtlı ve üste 30 tl vereceğim doğru olur mu

qRumPy

Üye
S pLus iLe yap üstüne 100-150 Lira Koy Çok Daha İyi oLur

qRumPy

Üye
Yinede Yap O zmn Androide Geç

kaçırma bence galaxy s canavar bir makine n8 e göre artıları n8 in kamerası daha iyi ama
+İşlemciARM Cortex A8
İşlemci hızı1 GHz 512 MB 2 GB
Ekran Kartı
PowerVR SGX540
4 inç
Ekran Çözünürlüğü
480 x 800 4.0inç

Süper AMOLED, Gorilla Glass ekran

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
galaxy nin kamerasi gece cekimleri nasil cok mu kotu

Şahsen ben gs ile yapmazdım ama gs2 ile olabilir

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
gs2 ile kimse yapmaz kardes

Gereksiz pek bi artın olmaz.Grafik islemcisi yeter N8'in.
Anna ve bellenin finallerini bekle kararını ver.

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
telefonumda zaten belle yuklu ama farkli bir sistem denemek nasil olur bilmiyorum

61semih

Üye
öncelıklerını bılmeden sıstem degıstırme once oncelıklerın neler akıllı telefondan beklentılerın neler bunları dusun veya bızede belırtırsen daha dogru bır yol ızlersin

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
mesela canim sikildiginda sistrm drgistirme olmali mesela n8 de bi anna kuruyorum bi belle bi ivo777 , delight3.2 gibi. Oyun oynarim pes gibi. Aslinda en cok can sikan bu pesi tam ekran oynayamiyorum. Muzik kalitesi mukemmel olucak arada resim cekerim hizli olucak goruntusu iyi olucak ve istedigimde elden cikartabilecegim. Hangisi ?

Bunun için N8 çok güzel bir telefon cfw'ler denersin falan.
Aynı sekilde android'te de rom lar var.Genelleme yapmak istemiyorum ama çok magdur gördügüm için söylüyorum Galaxy S'de rom sorunu var yani telefona flash atarken rom zarar görüyor.Bizzat biz arkadasla denerken romu yaktık bi hata da yapmadık.Ama tekrar söylüyorum genelleme olsun istemem.
Xperia Arc,Xperia Neo,Desire HD gibi telefonlara bak bence.Hatta desire'da sürüm degil sistem komple degisebiliyor.Mango bile kurdular diye biliyorum.

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
o kadar param yok olsa direk desire hd alirdim mukemmel cihaz

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
uste en fazla 100-150 veririm ne olabilir mesela telefonum bikac aylik kvk kutulu aksesuarli vs vs..

uste en fazla 100-150 veririm ne olabilir mesela telefonum bikac aylik kvk kutulu aksesuarli vs vs..

100-150 verirsen pek bi fark bulamazsın yeni telefonunda bence
Xperia Arc yada Neo falan al desem bırak artıyı kaybın bile olur çogu konuda.
Ama sıkıldım N8'den dersen seni anlarım ve Xperia'lardan birisini öneririm S önerende olabilir konuyu takip et.

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
ya aslinda n8 i hic satmayi dusunmedim ama galaxy ustune 30 lira isteyince bi dusuneyim sorayim dedim o yuzden yoksa memnunum telefonumfan ve cogu ozelligini tqm anlamiyla kullaniyorum yeni telefonumda en basitinden fm translimitter i bile arayabilirim xenon flash usb otg hdmi falan ayrica

İste dedigim gibi bence gereksiz bir olay yaptıgın eski bir telefon S.
N8'den terfi ettiginde ne bileyim S2 iphone 4 Desire HD falan iyi gelir ki xenon usb otg falan demissin ya bu telefonların bile çogunda ararsın bu özellikleri bence simdilik kıymetini bil N8'in

Lenneth

Üye
Telefonunuzdan memnunsaniz degistirmeyin derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...