N8 İçin Olmazsa olmaz programlar

Utku

Üye
yararlı bir konu tşk

(Dukto) dediğin şeyin linki nerde?

veliahht

Üye
bu programların tümünü indirebileceğim bir link rica edebilirmiyim teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

arkadslar lutfen yardım edermısınızz .. n95 hacklemek ıstedım ' y sürücüsü ıle telı hackleme yontemı ıle ' telefonu hacklemek ıstedım y surucusune installerexe yı attım ve sonrasında telım hıc program almıyor yuklerken dosya bozuk dıyor x-plore ve benzerı hıc bı program almıoyr sımdı bn o ınstallexe yı y surucusnden nasl sılcem sılersm sorun duzelr ama nasl lutfen yardım ednız::S:S telefonumu kullanamıyorum arkdslar yardımlrınızı beklıyorum :S:S

kardeşim telefona yeniden format atmayı dene ve en mükemmel olan hello0x2 bu programı kur sana belki ilk etapta karmaşık gelebilir lakin sakin kafa ve sabırla o kadar basit bişeyki şimdiye dek uğraşmalarına değmediğini anlarsın...

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim telefona yeniden format atmayı dene ve en mükemmel olan hello0x2 bu programı kur sana belki ilk etapta karmaşık gelebilir lakin sakin kafa ve sabırla o kadar basit bişeyki şimdiye dek uğraşmalarına değmediğini anlarsın...

mashan

Üye
ortagım bu programların n8 uygun olanları arşiv haline getirip bana mail olarak atarsan sevinirim çok aradım bişey bulamadım sana zahmet teşekürler şimdiden mashan--@hotmail.com

accman

Üye
vay arkadaş bi foruma bakın yaa..adamın başına üşüştünüz..bi iki programı bulamayana sözüm yok da bütün bunları nerden indireceğim diyenler var..insaf insaf..
konu için teşekkürler..

geyiğe döndü konu be kardeşim bi rahat verin azıcık arıştırma yapmaya alıştırın kendinizi

Tepkiler: accman
ya ben bu programların linkini göremiyorum nerde??

erkara_64

programların linki diye birşey yok üstadım...ben sadece hangi programlar kurulur N8 e diye yazdım bi zahmet gerisi sana düşüyor forumda hepsi mevcut ben onları kafamdan uydurup yüklemedim N8..herkesin işi gücü var elbette ama birazcık zaman ayırırsanız n8 sinize herşey yoluna girer

zekiusen

Üye
erkara_64 kardeş....bide link versen.....saygılar....

Millet yorumları bile okumadan linkler yok flan yazıyo ya 100 kişi demiştir link yok diye heralde