N8 Hafıza silme sorunu

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
N8 Hafıza silme sorunu
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim yeni bir üyeyim fazla bilgim yok,

Nokia N8 Belle kullanıyorum, geçen haftaya kadarda gayet memnundum şu şekilde bi sorunum var. Telefonun dosyalar kısmında yer alan depo hafızam baya doluydu boş yer 5-6 gb kadar vardı usb ile suite bağlanıcaktım usbyi bilgisayara taktığımda depo hafızasını boş bi şekilde gördüm sadece içinde 500-600 kb lık bi dosya vardı tıkladığımda ise bütün resimlerim videolarım müziklerime ulaştım sorun yokmş gibi devam ettim usbyi çıkarınca sorun olduğunu anladım hafızam hala aynı şekilde doluydu ama uygulama müzik video vb şeyleri göremiyorum hala aynı sorun var yardım edin lütfen nerden aldım diye bi kelime kullanmak istemiyorum ama bu nokia canıma tak etti

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Pcye yeni format atmıştım ayrıca sorunu bi şekilde düzelttikten sonra farklı 2pcde daha denedim sonuç negatif

- - - Eklendi - - -

Pc de virüs olmasın

Pcye yeni format atmıştım ayrıca sorunu bi şekilde düzelttikten sonra farklı 2pcde daha denedim sonuç negatif

mferdi

Üye
Şimdi bak kardsim file browser diye bir dosya yöneticisi var büyùk bir ihtimal dosyalar gizlendi o yùzden b4ç4mlendiremiyon

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bak kardsim file browser diye bir dosya yöneticisi var büyùk bir ihtimal dosyalar gizlendi o yùzden b4ç4mlendiremiyon

öncelikle ilgin için sağolasın birader, fakat benim sorunum şu telefon gayet iyi çalışıyor hızında bi problem yok kasma yok programlar müzikler fotolar vs. yernde usb ile herhangi bi pcye bağladığmda Mass memory adında 300-500 kblık bi dosya çıkıyo tıkladığımda sanki aç değilde araştır yapmışım gibi yeni bi pencerede bütün dosyalara ulaşıyorum fakat işim bittikten ve usbyi çkardktan sonra telefon güncellemeleri ve kendi programları hariç diğer bütün programlar gidiyo artık korkar oldum kaç tane yerde saklıyorum önemli şeyleri telefon dışında benim anlatmak istediğim şu ki ben bunu çözemicem mi aynı zamanda turkcell maxiplus cihazm var hiç bi sıkıntı yok onda pcden kaynaklanıyo desem android canavar.ee böyle oluncada ben symbian uygulamasını androide atıp androidten bluetoothla kendime atmaya kalkıyorum işkence resmen maxicepte yeniyim benim problemimin çözüleceğini umuyodum ama arkadaşlar gereksiz o kadar konu üzerinde yoğunlaşıyolar ki yardım eli uzatmıyolar.biçimlendrmeye gelince gayet güzel biçimlendiriyo telefon ama dedğim gibi usb takılınca bi linke tıklarmış gibi yeni pencerede dosyaları açar usbyi çkarıncada uygulama dahil hepsini siler oldu lütfen bi el atın artık beyler