arkadaşlar bir sorum olcak.Şimdi burda yazılan işlemi yaparsak yam anlamında neler degişecek.Yani telefoun şimdiki orignal halinden ne gibi bir fark olcak.bunu tam yazarmısınız??
arkadasım ingilizce yazılanları ilk sayfada kopyala google cevırıcıye yapıstır anlarsın
ayrıca programları imzalama derdin olmadan direk yukluyorsun
ama ben denemedım bunu cunku gerenk duymadım suan n8me gerekli tum programları cokkolay 2snde ımzalayıp pcden telefonuma yukluyorum e zaten butun programları buradan once pcye ınıyor 2sn ımzalamasına ayırmam cokmu*?==?? bırde sistem dosyasına ulasmamı gerektıren programa rastlamadım ben suana kadar sız rastladınızmı?
o yazının gelişi olarak küçük yazdım yoksa zaten büyük harflerle fakat o hatayı geçtim. Phoenix i kaldırdım yeniden kurdum. şimdide firmware update deyince telefona yüklenecek firmware i göstermiyor kendim el ile göstermek için " ... " üç nokta olan butona tıklayınca orada görünüyor seçincede şu hatayı veriyor.
Ben şu an indiriyorum kurduktan sonra yorumlarımı yapıcam
--------------- Ekleme ---------------
İşlemi yaparken dikkatsizliğimden dolayı 4-5 kere hata aldım yüreğim ağzıma geldi neyse ki hallettim arkadaşım teşekkürler inceledikten sonra neler değişmiş dikkatimi çekenleri paylaşacağım ne yazık ki yükleyen arkadaşlar ilgisiz kalmış bilgi edinemedim pek yabancı forumlardan bilgi edindim
arkdaşlar elimde bir n8 olmadığı için, yardımcı olamıyorum bu konuda fazlaca.. açtığım her iki n8 konusunda da yardımlar, çalışmalar, debeyimler,hatalar mevcut okuyun takip edin yaparsınız .ayrıca yapmak zorunda da değilsiniz yeni yazılım için sayılı bir kaç gün çıkıyor galiba. ben kendimi riske atmak istemiyorum diyorsanız uğraşmayın fazla. Not: ilgisiz kalmamın sebebi bilmeden yardım edemem elimde n8 yok deneyimim yok bu konuda.