N8 Giriş ekranı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çark

Üye
    Konu Sahibi
N8 Giriş ekranı
Arkadaşlar N8 in 3 Adet ana ekranı var malumunuz bu 3 ekrana haricen yüklediğimiz programlardan örnek olarak Garmin veya başka bir program yüklemeye çalıştığımızda bunun yüklenmesi mümkün olmuyor sadece n8 kendisi bir program listesi çıkartıyor bunların yüklenmesine olanak tanıyor daha sonradan yüklediğimiz bu programlar bu listede bulunmuyor ve ekleyemiyoruz ,bunun bir çözüm yolu varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Tepkiler: yyoruge
kArdeşim ekrana simgeleri ayarlarken kısayollar öğesini seç..sonrada kısa yollar öğesi üzerine hafifçe basılı tut ayalar çıkacak ordan 1.2.3.4 seçeneklerine istediğim programı seçebilirisn...

bu uygulamaları hafıza kartına kuruyorsan kurma teleon hafızasına kur biede öyle dene olursa bende yaparım cevap yaz

erkara_64

kArdeşim ekrana simgeleri ayarlarken kısayollar öğesini seç..sonrada kısa yollar öğesi üzerine hafifçe basılı tut ayalar çıkacak ordan 1.2.3.4 seçeneklerine istediğim programı seçebilirisn...

arkadaşın dediği çok doğru ben burdan ayarladım...yanlız shell gibi istediğimiz yere ve şekle koysak çok daha süper olurdu...

Uruloki

Üye
ya onu geçtim animasyonlu duvar kağıdı nasıl yapıyoz ben yapıyorum mesela tronun var koyuyorum hareket etmiyor

erkara_64

ayarlar-temalar-genel-Nokia Theme Orange yi seç ve seçenekler animasyon arka planı açık yap-tema efektleri açık yap sonra ana ekranda secenekler tıkla giriş ekranını düzenleyi tıkla tekrar secenekler duvar kağıdını değiştire gel ve varsayılan yap sonra bitti.ana ekranda telefonu sağa sola yatır görürsün ama sadece nokia temalarda oluyor başka temalarda olmuyor..

Uruloki

Üye
uuuu mükemmel bişe ya ama diğer nokia temalarda yok ne iş hele ekram süper animasyon aynı anda hareket ediyor

ya n8 de telefonda gpu ile işletim sisteminde bir uyumsuzluk mu var incelediqim telefondan ole bir uyumszluk keşfettim

orjinal dark temasını uyguladığında cok baris belli kendi duvar kağıdı hareketli. diğer hareketli temalar nden olmuyo )= sacmalık olmus biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...