siyahların efendisiiiiiiğ Üye Konu Sahibi N8 fotoğraf ve video düzenleyicim silindi Hard format sonucu telefonumdan fotoğraf ve video düzenleyicim silindi.telefonu hacklediğim halde sertifika hatası veriyor.ne yapabilirimm
Hard format sonucu telefonumdan fotoğraf ve video düzenleyicim silindi.telefonu hacklediğim halde sertifika hatası veriyor.ne yapabilirimm
siyahların efendisiiiiiiğ Üye Konu Sahibi evet aktifler.hersey net ama nerde hata yapıyo olabilirim.baska ayrıntı var mı kacırabilcegim?
DarkredBlue61 Üye siyahların efendisiiiiiiğ' Alıntı: evet aktifler.hersey net ama nerde hata yapıyo olabilirim.baska ayrıntı var mı kacırabilcegim? Genişletmek için tıkla ... Hack İşlemini Baştan Yap Yada CFW Yükle En İyisi
siyahların efendisiiiiiiğ' Alıntı: evet aktifler.hersey net ama nerde hata yapıyo olabilirim.baska ayrıntı var mı kacırabilcegim? Genişletmek için tıkla ... Hack İşlemini Baştan Yap Yada CFW Yükle En İyisi
DarkredBlue61 Üye siyahların efendisiiiiiiğ' Alıntı: cfwnin bi zararı var mı peki Genişletmek için tıkla ... FOrumdan Bakıp Araştirabilirsin
siyahların efendisiiiiiiğ' Alıntı: cfwnin bi zararı var mı peki Genişletmek için tıkla ... FOrumdan Bakıp Araştirabilirsin
ShadesOfBLUE Üye siyahların efendisiiiiiiğ' Alıntı: cfwnin bi zararı var mı peki Genişletmek için tıkla ... zararını değil faydasnı görürsün evols yükle
siyahların efendisiiiiiiğ' Alıntı: cfwnin bi zararı var mı peki Genişletmek için tıkla ... zararını değil faydasnı görürsün evols yükle
asigsasi Üye ShadesOfBLUE' Alıntı: zararını değil faydasnı görürsün evols yükle Genişletmek için tıkla ... ben seni nereden tanıyorum
ShadesOfBLUE' Alıntı: zararını değil faydasnı görürsün evols yükle Genişletmek için tıkla ... ben seni nereden tanıyorum
ShadesOfBLUE Üye asigsasi' Alıntı: ben seni nereden tanıyorum Genişletmek için tıkla ... bilmem Aslında eski bir üyeyim, diğer hesabıma bağlı emailin şifresini unuttum, ve sil baştan tanınmak istedim :P ordan olabilir diyecem ama bu profili eskisi gibi boş bırakmadım arada bağlantı kurman imkansız gibi duruyor Son düzenleme: 12 May 2014
asigsasi' Alıntı: ben seni nereden tanıyorum Genişletmek için tıkla ... bilmem Aslında eski bir üyeyim, diğer hesabıma bağlı emailin şifresini unuttum, ve sil baştan tanınmak istedim :P ordan olabilir diyecem ama bu profili eskisi gibi boş bırakmadım arada bağlantı kurman imkansız gibi duruyor
ShadesOfBLUE Üye open4all yaması aktif mi ? Hackledim diyosn sertifika hatası diyosn, demekki hackleyememişsin
zeytinburnu1991 Üye Nokia Software Recovery Tool yükle yazılımı yenile ben yaptm geldi resım prosuingilizce basta ama yüklediğin gbi türkçe oluyor onu bilgisayara yükle yazılımı bastan kuruyo aşama aşama kendi hallediyor hç karışık degil
Nokia Software Recovery Tool yükle yazılımı yenile ben yaptm geldi resım prosuingilizce basta ama yüklediğin gbi türkçe oluyor onu bilgisayara yükle yazılımı bastan kuruyo aşama aşama kendi hallediyor hç karışık degil
zeytinburnu1991 Üye telfn harıci dosyalarnı yedekle. Bu uygulama telefonu baştan kurar.eksiksiz tüm uygulamalarla
siyahların efendisiiiiiiğ Üye Konu Sahibi tesekkür ederim deneyeceğim. "olarak kullan" da gitti buna ne yapabilirim