achambo Üye messevim' Alıntı: aynen öyle yaptım, telefon açıkken yazılımı güncelleye tıklaayyım değil mi ? Genişletmek için tıkla ... hayııır sw reset - - - Eklendi - - - tıklamaaaa
messevim' Alıntı: aynen öyle yaptım, telefon açıkken yazılımı güncelleye tıklaayyım değil mi ? Genişletmek için tıkla ... hayııır sw reset - - - Eklendi - - - tıklamaaaa
messevim Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: hayııır sw reset - - - Eklendi - - - tıklamaaaa Genişletmek için tıkla ... ben telefon açıkken tıkladım ama :S Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şu anda durum böye az öncede geri sayım saydı - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yazılım başarısız dedi affffffff
achambo' Alıntı: hayııır sw reset - - - Eklendi - - - tıklamaaaa Genişletmek için tıkla ... ben telefon açıkken tıkladım ama :S Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şu anda durum böye az öncede geri sayım saydı - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yazılım başarısız dedi affffffff
achambo Üye açıkken sw reset yapıcaktın şimdi açılıyosa direk sw reset yap açılmıyosa deadphone flash yapıcan
messevim Üye Konu Sahibi ama telefon açıldı ve arayüzü tamamen değişmiş yoksa cwf işlemi gerçekleşmiş mi ??? - - - Eklendi - - - telefonu açtım şu anda ve olmuş ?
ama telefon açıldı ve arayüzü tamamen değişmiş yoksa cwf işlemi gerçekleşmiş mi ??? - - - Eklendi - - - telefonu açtım şu anda ve olmuş ?
messevim Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: tamam o zaman sorun çıkmasın sw reset yap bence Genişletmek için tıkla ... sw reset derken ?
achambo' Alıntı: tamam o zaman sorun çıkmasın sw reset yap bence Genişletmek için tıkla ... sw reset derken ?
achambo Üye messevim' Alıntı: sw reset derken ? Genişletmek için tıkla ... firmware update yazan yerde 3. Seçenek sw resettir tam ekran yap pro.yu görürsün
messevim' Alıntı: sw reset derken ? Genişletmek için tıkla ... firmware update yazan yerde 3. Seçenek sw resettir tam ekran yap pro.yu görürsün
messevim Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: firmware update yazan yerde 3. Seçenek sw resettir tam ekran yap pro.yu görürsün Genişletmek için tıkla ... ben onu yapmadan oldu. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için kardesim eyvallh
achambo' Alıntı: firmware update yazan yerde 3. Seçenek sw resettir tam ekran yap pro.yu görürsün Genişletmek için tıkla ... ben onu yapmadan oldu. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için kardesim eyvallh