n8 donma reset problemi

gumuskan

Üye
    Konu Sahibi
n8 donma reset problemi
ustalar bende n8 cihaz kendiliğnden kapanıp açılıyor flash attım düzelmedi hack yaptım yine olmadı buna ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum...

gumuskan

Üye
    Konu Sahibi
hocam cihaz yurt dışından gelmiş

Hard reset at sonra tekrar yazılım yükle

suat1111

Üye
uluslar arası grt si yokmu

Uruloki

Üye
evet her cihazin 1 yil uluslar arasi garantisi var

gumuskan

Üye
    Konu Sahibi
1. bu arıza proğramsalmı yoksa donanımsalmı(proğramsalsa nasıl hal ederim phonix ile yazılım attım)
2. suatt arkadaş 1 yıl uluslar arası garantisi vzr diyiyor nereye göndermem gerek

kardesm bu N8 aslnda birazda sans isi bazilarinda da bole bir olay oluor sennki gbi , bazilarnda da ne donma ne reset hicbri olmuyor bnde skinti yok sansliym walla

clarsa

Üye
kaçak aldın demi çünkü orjinallerde pek yaşanmıyor

cabal21

Üye
kaçak aldın demi çünkü orjinallerde pek yaşanmıyor

Arkadaşım yurt dışından gelen telefon illa kaçak lacak diye birşey mi var. Benim telefonda amerika manşei li.. kaçak mı oluyor. Benim telefona kutudan çıktığında ilk dokunan benim. fabrikanın bastığı bandrolu kendi elimle yırttım.. ve gayet de sağlam. tr de yazılanlar gibi hiç bir sorun da vermedi... ayrıca 300 tl de ucuza aldım

walla iyi almisin telefonu dostm gerci yurt disi nrmal

skyhanb

Üye
Kardeşim Valla Kacak MAcak Alakası yok kimseye aldanma ben nokiashoptan aldım orjinal benim ki donuyodu reset atıyodu tüketici haklarına git ilk 20 gün içinde ıspatla bunu kararı al değiştir bende bekliyorum bakalım verdim cihazı aynıları oluyodu sana tavsiyem bekletme yani

gumuskan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu epey değıldı galiba sorunum hala çözümlenmedi yardım lütfen

matanist

Üye
Öncelikle tüm verilerini yedekle (eğer yapabiliyorsan tabi). Yapamıyorsan hafıza kartına (kendi 16gblık olana) biçimlendirme yap ki orada kurulu olan programlar şimdilik dursun öyle. Daha sonra hafıza kartını filan da çıkar (eğer oraya program yüklediysen o sıkıntı yapabilir). Hard format ardından flash yükleme yap (phoneix ile biliyorsun zaten).
Daha da düzelmezse o hali ile gönder servise. Tabi servis sorunun var galiba??? O zaman elinle ver KVK veya nokia teknik servise. SAna durumu anlatıp ne kadara çözüm bulacaklarını anlatırlar (Bu biraz pahalı olabilir)... Teknik servis ücreti alırlar muhtemelen...

160 tl kaçakları tek farkı garantisi yok ama ben orj den yanayım tek cd film müzik vs korsan kullanırım

oha cidden mi 16o ytl olmaz ya abi sacmalama o kdar da degil N8 diorsun yok la cakma N8 aliorsun ustune bide para veriolar sana

emre_67_

Üye
Hocam benim n8 de günde 2-3 kez reset atıyordu kendi kendine.Telefonu aldığım Turkcell bayisine gittim nokia club a git yazılım atınca düzeliyor dedi.Gittim Nokia Club a attırdık yazılımı.Akşam gene reset attı 2 kez.Bir kaç yerde okumuştum simkarttan dolayı oluyormuş diye.Numaralar sim karta kayıtlıydı.Telefona kopyalımıştım ama sim kartın içindekileride silmemiştim.Neyse işte simkarttaki numaraların hepsini sildim.Daha sonrada nokia ovi suite dan güncellemelere bakayım dedim.Bir tane güncelleme vardı programların daha iyi çalışması içinmi neymiş onuda yükledim.2 gündür reset atmıyor.