N8 Dokunmatik Arızası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
N8 Dokunmatik Arızası
bugün dikkat ettim dekranın sol kısmında n8 yazısınından sona kadar ekran nın yaklasık 2cm si çalışmıyor
kapadım actım aynı biraz calısır gibi oldu ama aynı suan calısmıyor ne yapmam lazım

Aynı Benim Sorun... Ben ne yaptım Ettim.. Düzelmedi.. Garantiye Yolluyacan Arkadaşım. Dokunmatik Bloğu gitmiş.. Geçmiş olsun..

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
mecbur servise verecez.

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
zaten telefon yurt dışı uluslararası 1 yıl garantisi var fatura ile birlikte bakıyolar
ama faturayı yollamadı ya parayla yaptıracam yada ingiltereye yollicam orda servise verdirecem

E_yedi

Üye
en iyi servis genpa 2. Kvk türkıyede en guvenılır servısler bunlar..

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kvk dan bi halt olmaz. Genpa teknik servisi kapattı.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
genpa teknik servisini kapattı işte artık Nokia telefonlarına bakmıyor

E_yedi

Üye
genpa teknik servisini kapattı işte artık Nokia telefonlarına bakmıyor

suan benım elımde imzalı 2 yıllık garantı belgesı var . Genpadan e7 yı alalı daha 2 ay oldu . Ne yanı sımdı telefona sorun olsa garantı bakmıyormu olacak. Tuketıcı mahkemesı dıye bırsey var arkadasım .

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sen genpaya vereceksin onlar kvk ya yollayacak garanti dışı kaldın diye bişey yok arkadaşım

[ENGİN]

Üye

yok arkadaşım kapattı genpa teknık servisi ama kvk ya yönlendiriliyor kvk yada verebilirsin sorun değil.

E_yedi

Üye
[ENGİN];4661398' Alıntı:

yok arkadaşım kapattı genpa teknık servisi ama kvk ya yönlendiriliyor kvk yada verebilirsin sorun değil.

anladım sağolun arkadaşlar bılgıler için.

doctorrr

Üye
benim de genpa garantili...inşallah başına bi haller gelmez makinenin

inferno

Üye
biraz garip gelicek ama telefonun o hale gelmesinden önce hiç elektriğe falan çarpıldın mı ?

inferno

Üye
bende genpaya vermiştim statik elektik çarpmasından dolayı aynı sorun olmuştu bende de telefonlarınızı statik elektrikten koruyun arkadaslar çarpılmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...