one2one2 Üye arkadaslar tele flash la belle yuklesek sistem suruculeri vs formatlaniyormu yoksa ovi suite deki gibi ustunemi kuruluyor?
arkadaslar tele flash la belle yuklesek sistem suruculeri vs formatlaniyormu yoksa ovi suite deki gibi ustunemi kuruluyor?
OttomaN TigeR Üye one2one2' Alıntı: arkadaslar tele flash la belle yuklesek sistem suruculeri vs formatlaniyormu yoksa ovi suite deki gibi ustunemi kuruluyor? Genişletmek için tıkla ... Nokia suite 'in üstüne kurduğunu senden duyuyorum cahilliğim başıma taş düşürdü. bende sanıyorum ki versiyon güncellemesinde önceki sürüm komple silinir sonra diğer versiyon yüklenir. Ve hala öyle sanmaya devam edeceğim.
one2one2' Alıntı: arkadaslar tele flash la belle yuklesek sistem suruculeri vs formatlaniyormu yoksa ovi suite deki gibi ustunemi kuruluyor? Genişletmek için tıkla ... Nokia suite 'in üstüne kurduğunu senden duyuyorum cahilliğim başıma taş düşürdü. bende sanıyorum ki versiyon güncellemesinde önceki sürüm komple silinir sonra diğer versiyon yüklenir. Ve hala öyle sanmaya devam edeceğim.