N8 carla test aşaması

salihk

Emekli Yönetici
şimdi bu konu faydalımı oldu yani ?

salihk

Emekli Yönetici
bana göre faydasız tabi sen elındekı telefona Donna da gelse yuklemeye calısacan herseyın en ıyısını ıstıyoruz ya normaldır

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sana göre faydasızsa burada ne işin var canımmm

salihk

Emekli Yönetici
şimdi faydasız oldu ama paylastıgın sıte fake olabılır !

papakudioflu

Emekli Yönetici
bana göre faydasız tabi sen elındekı telefona Donna da gelse yuklemeye calısacan herseyın en ıyısını ıstıyoruz ya normaldır

e bende bunu söylüyorum evet donnada gelse kurmaya calışıcam nokia n8den daha iyisini yapsın hemen gidip alırım herzaman herseyin en iyisini istemeyi hak olarak görüyorum kendimde bence sende bu hakkı istemelisin tavsiye sadece

Tepkiler: asdemed21

salihk

Emekli Yönetici
ben nokıadan daha iyisini alıyorum herzaman

Daha Bellenin hataları düzelmeden Carla konuşuluyo Vay be

c6 , c7 , n8 bu güncellemeden kesn yararlanır. nokia nın arm işlemcisi yeter ama şimdilik çok erken bu konuşmalar.

mehsell

Üye
anna belle carla arkadas baska isim bulamıyor musunuz ya

pRime.

Üye
carla belki eski cihazlara gelecek ama eski cihazlardaki gpu 1080p'yi hayatta kaldırmaz. yok öyle dünya.

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
ben kesin carla n8e gelicek diye bir cümle kullanmadım zaten yazının altındada belirttim kesin bir şey yok diye

PriZm

Üye

Seninde Galaxy S her ay 100 Mhz artıyor maşallah Hiç ısınmıyormu yahu bu tel? 2000 Mhz'ye dayayacaksın sonunda

1.5 Ghz 1.475 V + 250 Mhz GPU
S2 değil bu en fazla 55 dereceye kadar ısınıyor

Tepkiler: asdemed21 ve Cihanî Sultan
symbian carlanın n8 , c7 ve c6 ya uyarlanmış hali gelir. aynı symbian belle nin diğer telefonlara farklı özellikle gelmesi gibi...