N8 Belle Refresh Modifiyeli CFW 111.040.1511 Mad Eagle Güncellendi [04-10-2012]

Konu Sahibi
120 mesaj var konuda birçoğu olumlu beğenmek zorunda tabiki değilsin Ayrıca cfwde hata olsa bu kadar kişi nasıl yüklesin bir de böyle düşün buradan başka veya orjinal cfw indirebilirsin

Symbian^3 Sistem Modifikasyon - MaxiCep

pzero

Üye
yalanmı söylüyoruz ? gördüklerimi paylaşıyorum. uda dosyasının boyutu 110 mb yani hiçbir program falan silinmemiş normal orjinal dosya.

UDA app cleaner programından ''RM-596_111.040.1511_U01.01_79u.uda.fpsx'' dosyasını açıp içindeki varolan programlardan iki örnek ''Quickoffice'' (10.75 mb) '' Adobe Reader LE'' (4.21 mb) diğer SHAZAM, COLORİZ gibi programlarda mevcut, ısrar edersen onlarında resmini gösteririm.

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Yalan söylüyorsun gibi bir cümle kullanmadım zaten ilk mesajın tamamını okursan bu c6_01 için yapılan bir cfw bende c601 vardı. Beğenildi n8 için istendi. Yaptım yüklemeden n8i olan arkadaşlar test etti sorunsuz olduğunu söyledi ve yükledi konudaki diğer kişilerde yükledi. Yüklenemeyebilir senden bilgisayarından ya da telefonundan kaynaklı bir sorun olabilir sorsan yardımcı oluruz tabiki ama istek üzerine üyeler için bir paylaşıma çamur atmak hoş değil

pzero

Üye
gösterdiğim resimdeki uda dosyasının içindeki o, adobe reader shazam quickoffice coloriz vb. programlar sana neyi ifade ediyor hatta sana değil tüm maxicep üyelerine soruyorum. o kadar yazmışsın yardımcı olmaya çalışmışsın eyvallah bari bunun yanıtını ver

Konu Sahibi
Bir kere daha söylüyorum ben test etmedim üyeler test etti gözlerinden kaçmış olabilir benimde gözümden kaçmış olabilir pcye geçtiğimde bakarım cfwden bu kadar anlıyorsan sende kaldırabilirsin 5 dakikanı almaz bence laf yetiştirmekten daha kolay daha faydalı bence

pzero

Üye
laf yetiştirme dedinde burda bilgi paylaşımı yapıyoruz sorunlardan ya da güzel şeylerden bahsediyoruz değilmi sayın maxicepe gönül vermiş güzel yurdumun genç dimağ vatansever arkadaşım benim maşallah her yoruma olumlu olumsuz anlama ya da anlamama olup karşılığında yorumunda var tebrik ediyorum güzel böyle devam et kazanırsın sadece o yazıklarımı kaldırmakla kalsa iyi. sana olayın başından beri orjinal yazılım diyorum daha neyin inadını yapıyorsun anlamış değilim. illa telefona flaş atıp resminimi göstereyim ? o gösterdiğim resimler henüz hiçbişey... dahasıda var fazla irdeleme istersen. ok
şuan şahin çevik arkadaşımızın versiyon 4ünü kullanıyorum herkesede öneririm.

Konu Sahibi
Orjinal yazılım evet haklısın keyifli forumlar

arkadaşım s60v5 e yüklesem sorun çıkarmı