ben biraz daha iyileştirildiğini duymuştum ama...
Serdar kardeşim ben orijinal kamera programını kullanmıyorum. CameraPro kullanıyorum. O yüzden detaylı karşılaştırma yapmadım doğrusunu söylemek gerekirse. Belle ve Anna'da CameraPro programı ile kamera performansı hemen hemen aynı bana göre. Tabii CameraPro'nun yeni sürümlerinden dolayı eski hatalar olmuyor orası ayrı
ercan bey bısey sorabılırmıyım sıze... bu makro cekımlerınızde ekranın ortasında degılde yanında olan bır cısme nasıl makro uyguşuyorsunuz? benım cekımlerımde cısım ekranın ortasında olmazsa odaklama yapmıyor.. sebebi nedir acaba?
Suat Bey,
Bir çiçek makrosu yakalamak istiyorsunuz ve çiçeği köşeye alıp netliğinin bozulmadan çekilmesini istiyorsunuz sanırım.
Olay şu(örnek üzerinden gideceğim);
Makro modunu açtıktan sonra çiçeğe odaklayın(ki bunun için deklanşöre yarım basmanız gerekir), odakladıktan sonra deklanşör tuşunu bırakmadan ekranı sağa veya sola aşağı yukarı kaydırın. Çiçeği odak noktasına aldıktan sonra ortada yeşil bir kare belirir. O kare göründükten sonra kamera tuşuna yarım basılı halde tutup ekranı istediğiniz yöne kaydırıp fotoğrafı çekiyorsunuz, bu kadar. Kolay gelsin