N8 belle kamera performans ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N8 belle kamera performans ?
soru: belle nin kamera performansi (foto + video) anna ya (nokia beta labs camera update dahil !) göre nasil ?

12 mp lik donamdan 15 mp beklemiyorsun herhalde?

Tepkiler: iihhssaann11
belle annaya göre biraz ağır bir sistem ama kameraya yükkeneciğini sanmam?
Güzel fotolar

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yazılım ile donanım özellikleri değiştirilemez zaten.

SuaT6027

Üye
ercan bey bısey sorabılırmıyım sıze... bu makro cekımlerınızde ekranın ortasında degılde yanında olan bır cısme nasıl makro uyguşuyorsunuz? benım cekımlerımde cısım ekranın ortasında olmazsa odaklama yapmıyor.. sebebi nedir acaba?

belle de en son kamera güncellemesi kullanılyo..12.1 megapixel dyebilrm annaya göre sürüm farkı var ve gayet iyi.

.eRCaN.

Üye
ben biraz daha iyileştirildiğini duymuştum ama...
Serdar kardeşim ben orijinal kamera programını kullanmıyorum. CameraPro kullanıyorum. O yüzden detaylı karşılaştırma yapmadım doğrusunu söylemek gerekirse. Belle ve Anna'da CameraPro programı ile kamera performansı hemen hemen aynı bana göre. Tabii CameraPro'nun yeni sürümlerinden dolayı eski hatalar olmuyor orası ayrı
Suat Bey,

Bir çiçek makrosu yakalamak istiyorsunuz ve çiçeği köşeye alıp netliğinin bozulmadan çekilmesini istiyorsunuz sanırım.

Olay şu(örnek üzerinden gideceğim);

Makro modunu açtıktan sonra çiçeğe odaklayın(ki bunun için deklanşöre yarım basmanız gerekir), odakladıktan sonra deklanşör tuşunu bırakmadan ekranı sağa veya sola aşağı yukarı kaydırın. Çiçeği odak noktasına aldıktan sonra ortada yeşil bir kare belirir. O kare göründükten sonra kamera tuşuna yarım basılı halde tutup ekranı istediğiniz yöne kaydırıp fotoğrafı çekiyorsunuz, bu kadar. Kolay gelsin

SuaT6027

Üye
çok teşekkür ederim ercan beyyy

juju661

Üye
Ercan arkadaşım Ben Belle sürümünü yükledim Kendi kamerası ile hafif karanlık ortamda dahi olsa biraz ışık gelen yerden noktacıklar oluşuyor. bu hoşuma gitmedi camera uygulaması olarak neyi önerirsiniz.. açık havada çok güsel çekiyor yalnız biraz karanlık ortamda heleki flashlı çekimlerde hoşuma gitmiyor yardım edebilirmisiniz?

.eRCaN.

Üye

Camera uygulaması olarak önerebileceğim tek program CameraPRO'dur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...