Czmi
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sorunun varsa fun cluba yazarsan cozerız ayrı konuya gerek yoktu bence kardesım oke miKolay gelsin. n79 sahibiyim ama bazı sıkıntılarım var. yardımlarınI bekliyorum
1- kutudan çıkan şarj aleti (küçücük olan) fazla ısınıyor. acaba sorun benimkinde mi :S
2- mesaj hafızasını nasıl artırıcam. 100tane felan kayıt ediyor. açık uygulamaları kapatın hatası veriyor. 4Gb lik hafıza kartım var. otomatikmen hafıza kartına atma imkanımız yok mu :S
3-temiz program ve uygulama nerden temin edebilirim?
4- GELEN MESAJLARIN SAATINI GOREMIYORUM!! seçenekler/mesaj bilgilerne giriyorum fakat sadece gonderek ve tarihi var. BEN SAATİNİ DE GORMEK İSTİYORUM!!
veya n79 dan anlayan birileri varsa tanıstırsanız
kardeşim birşey biliyorsan burda sorunu çözersin ne zırt pırt özele çağırıyorsun..sonra banlanırsın..ben n79 uzmanıyım sorusu olan bana özel mesaj atsın
ben n79 uzmanıyım sorusu olan bana özel mesaj atsın
Ya sertifika alacaksın:OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.28/07/2009 Tarihiyle değiştiği içinslm arkadaşlar ben n79 aldım fakat n-gage oyun yükleyemiyorum.forumları biraz okudum n-gage modül ve pack unpack yüklemem gerekiyormuş n-gage 1.40 1557 ana modül yükledim ama pack unpack yükleyemiyorum telefonun ekranın da güvenilir olmayan sağlayıcıdan uygulama yüklenemez gibi bir yazı cıkıyor, formları okumaya devam ettim aynı problemi yaşayan arkadaşlara telefonu hack le falan demişler onuda denedim ama hackleme işleminide yapamadım. ne yapmam gerekli yardımcı olursanız svinirim şimdiden tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?