Telefon Tavsiyesi n78 mi n81 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hadesh

Üye
    Konu Sahibi
n78 mi n81 mi?
1-2 gun icinde yeni telefon alacam gozume n78 ile n81 kestirdim ama farkli onerisi olan varsa belirtsin. fiyat olarak 600 civari verebilirim. wireless onemli bi unsur. gerci wpa sifreli aglara bunlarla girilebiliyor mu bilmiyorum. program vs yukledikce yavaslamasin-asiri yuklemeler haric-melodiler mp3 olabilsin ve kulaklik gerekmeden mp3calari calissin. hadi goreyim sizi..

karnivor

Üye
n78 kullanıyorum çok memnunum wlan olayı müthiş şifresiz ağ buldunmu pcden farksız mp3 kalitesi yüksek. dışarı sesi güzel veriyor.

bence n81 ama saana nokia e65 i tavsiye ediyorum abimin telefonu ve çok iyi

zafeer

Üye
solediğin teller arasından N81 i oneririm ama başka tel solersem bilmiyom sony i beğeniomusun ama k850i yi oneririm

kaan0

Üye
kardeş umarım daha telefon almamışsındır ben de senin gibi 2lemde kalmıştım temmuz ayında sonra gözümü karartıp 2mpx kamerasına rağmen n81 aldım ve iyi ki almışım kamerası hariç her yönüyle n73 ten üstün ayrıca işlemcisi 369 mhz n73 ise 192mhz yani n81 daha hızlı çok süper bi telefon özellikle wi-fi olayı okulda çok iyi operayı yükledimmi ne meb yasağı ne bişey her siteye girebiliyosun kesinlikle n81 all.

--------------- Ekleme ---------------

pardon yaw ben konu başlığını n73 olarak görmüşüm kusura bakma... eğer amacın oyun ve müzikse n81 al ama sonra yok ben fotoğraf çekicektim vs. diyosan n78 al bu arada n78 in o ip gibi tuşları bence iğrenç n81 karizma bi telefon ve kızaklı olmasına rağmen çook sağlam benimki milyonlarca kez yere düştü sadece bi kere hafıza kartı çıktı

mmzzkk

Üye
inşallah almamışsındır..bende bak n78,n73,n95,n82 veya n81 düşünüyordum.. bunları 5 ay araştırdım.. kamerası kötü olmasına rağmen n81 aldım 3 hafta oldu.. çok ama çok memnunum... Maaşalla hiç bi sorunu yok(wifi de dahil)

n81 in görünüşü yeter kamera hariç herşeyiyle n81 derim

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
peki n81 ile n95 arasında kalsak hangisini almayı tercih edersiniz ??

acarbay

Üye
n78 derim tabi 96mbram war ve yeni sürüm...paranın hakkını veriyo...

waspor

Üye
bnde 1-2 ay önce telefonumu deiğştirdim ve n81 aldım .. çokda memnunum şimdiye kadar 1kre bile sorun çıkarmadı ve program fln yüklememe ragmen hala ilk adlıdım gn gibi hızlı çalışıoyor .. bna kalırsa n81 al çnkü n78'in tuşları biraz sorun çıkarbilir bnde sırf o yüzden n78 almadın ama n81 ile arasındada kamersı dışındada pek bi farkı yok ..

ynede seçim snn

ash54

Üye
n78 le n81 in wifisi arasında pek fark yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...