azrilll Üye mertcank ben smart settingten easy unlocka girdim galeri tuşuna basınca görüntüler çıkıyor ve ayarlanamıyor.lütfen yardım edin
mertcank ben smart settingten easy unlocka girdim galeri tuşuna basınca görüntüler çıkıyor ve ayarlanamıyor.lütfen yardım edin
mertcank Üye Konu Sahibi TheComet' Alıntı: Güzel çalışma. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler begendiginize sevindim... ---------- Eklendi @ 20:05:23 ---------- Yazıldı @ 20:03:55 ---------- kalemci35' Alıntı: kardeş temayı ayrı olarak yükleyebilir misn? Genişletmek için tıkla ... kardeş bir kereliğine bunu indirmen lazım içinden temayı alırsın istersen gerisini silersin çünki pc başına sık oturamıyorum... ---------- Eklendi @ 20:07:52 ---------- Yazıldı @ 20:05:23 ---------- Asi.52' Alıntı: nokia c500 ıcin yap abij Genişletmek için tıkla ... kardeş c500 le ilgili bir bilgim yok galiba s40 eger s40 ise bu sistem calışmaz ama telefon hakkında bir bilgim yok ---------- Eklendi @ 20:08:35 ---------- Yazıldı @ 20:07:52 ---------- azrilll' Alıntı: mertcank ben smart settingten easy unlocka girdim galeri tuşuna basınca görüntüler çıkıyor ve ayarlanamıyor.lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla ... kardeşim sitede yeni sürüm smartsettings var birde onunla denesene büyük ihtimal çalışcak...
TheComet' Alıntı: Güzel çalışma. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler begendiginize sevindim... ---------- Eklendi @ 20:05:23 ---------- Yazıldı @ 20:03:55 ---------- kalemci35' Alıntı: kardeş temayı ayrı olarak yükleyebilir misn? Genişletmek için tıkla ... kardeş bir kereliğine bunu indirmen lazım içinden temayı alırsın istersen gerisini silersin çünki pc başına sık oturamıyorum... ---------- Eklendi @ 20:07:52 ---------- Yazıldı @ 20:05:23 ---------- Asi.52' Alıntı: nokia c500 ıcin yap abij Genişletmek için tıkla ... kardeş c500 le ilgili bir bilgim yok galiba s40 eger s40 ise bu sistem calışmaz ama telefon hakkında bir bilgim yok ---------- Eklendi @ 20:08:35 ---------- Yazıldı @ 20:07:52 ---------- azrilll' Alıntı: mertcank ben smart settingten easy unlocka girdim galeri tuşuna basınca görüntüler çıkıyor ve ayarlanamıyor.lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla ... kardeşim sitede yeni sürüm smartsettings var birde onunla denesene büyük ihtimal çalışcak...