kardes arkadasımızın paylastıgı dosya N73 telefonun menusunu yan gostermektedır yanı dık olan menu bu program sayesınde her sey yan gosterıyor benım telefonda N73 sertıfıka sorunu vardı ama mertcank arkadasımızın sundugu 1 link var (n73/n73me son surum sertıfıka sorunu ve cozumu)ona tıkla ve orda anlatılanların hepsını yaparsan sertıfıka sorunundan kurtulabılırsın
Bana göre konu gayet açık yazdıklarımdan bişey çıkartamıyorsan resimlere bakman birşeyler ifade eder programların ama n95 5800 vb telefonlar gibi ekranı yatay çevirmek bunun için gerekli programlar açıklama hepsi rar dosyasının içinde müziği beğenmezsen silersin dert etme diğer paylaşımlarımdada müzik var ayriyetten kendi kullandığım temamı her paylaşımımda verecem.Bu arada bu programları yükleye bilmen için telefonun hack li olmalı bununla ilgili bir link verdim aynı konudan olduğundan ben yeniden açamıyorum o link e tıkla gerekenleri yap ve birde o paylaşan arkadaşa teşekkür etmeyi unutmayallım.
kardes arkadasımızın paylastıgı dosya N73 telefonun menusunu yan gostermektedır yanı dık olan menu bu program sayesınde her sey yan gosterıyor benım telefonda N73 sertıfıka sorunu vardı ama mertcank arkadasımızın sundugu 1 link var (n73/n73me son surum sertıfıka sorunu ve cozumu)ona tıkla ve orda anlatılanların hepsını yaparsan sertıfıka sorunundan kurtulabılırsın
mertcan dostum ben dediğin gibi medya tuşunu tuş kilitini acma tuşu olarak atamak istiyorum ama tuşa bastığım da yine orjinal halini alıyor yani direkt galery e giriyor acaba benim smart settings mi eski sürüm,
bide tektuşla nasıl yatay oluyor o pragramı pro halinde verebilir misin
şimdiden saoll
mertcan dostum ben dediğin gibi medya tuşunu tuş kilitini acma tuşu olarak atamak istiyorum ama tuşa bastığım da yine orjinal halini alıyor yani direkt galery e giriyor acaba benim smart settings mi eski sürüm,
bide tektuşla nasıl yatay oluyor o pragramı pro halinde verebilir misin
şimdiden saoll