bence n70 bendeki n70 orjinal edition ben onu multimedya tuşuyla music edition yaptım ve birde stero hoparlör aldım tele power mp3 2.0 versiyon adlı symbian uygulaması yükledim telefon acayip bişey oldu muhteşem bir ses kalitesi veriyo ve aynı music seti gibi oldu
N 73 sesi süper stero hoparlörler oldugu için telefonda ses istiyorsan n73 veya 6233 ikisinden biri ama sybian arıyosan ve sesin iyi çıkmasını istiyorsan tabi iki n73 çok güzel bi telefon
arkadasım cahilsiniz derken ne demek istiyosun arkadasımda var ikimizde aynı müziği actık onun telefonunun sesi sinek vızıltısı gibi geliyor insana bende müziği açtıkdan sonra telefonu cebine öyle bi sakladı ki telefonu
kardeş inan 5700'ın ses kalitesi digerlerinden çok daha iyi.XpressMusic serisinden zaten. n73me nin sesi biraz daha fazla çıkıyo olabilir ama kalite olmadıktan sonra neye yarar. 5700 da müzik tuşlarıda var ayrıca. ben kesinlikle 5700 derim.
ses yüksekliğinde n 73 ağır basıyo olabilir ama ses kalitesi bence daha önemli ayrıca n73den dinlenilen müzik h,ç zevk veriyor ses cızırtılı sesten çok cızırtıyı duyuyosunuz
nokıa 5700 ın kendine özel bir ses çip olduğu için müzik ve diğer uygulamalarda sesi bozmuyor bu çip sadece express müzik telefonların da bulunan bir çip kulaklığa verdiği sesle hiçbir tel kıyaslanmaz ayrıca bir ses sistemi ile direkt bağlantı kurulabilir bence kaliteli ses istiyorsan 5700 yüksek ve düşük kaliteli ses istiyorsan n73