n73 joysitick

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
n73 joysitick
bende n73 var ve joysitick bozuldu yani basıyorda çok hassaslaştı buna bi yöntem veya başka bişey yapılabilir mi. eger cevap verirseniz çok memnun olurum yoksa satacam tlf u böyle kullanamıyorum yaaa........... şimdiden tşk ederim

klxc

Üye

Kardeş en iyisi sen hngi garntiden adlıysan telini götür bir baksınlar bazı N73ler o kadar joistik fazla sorun olmuyo eger senin eski versiyon n73 aldıysan sn onalrda sorun oalblir bence garantiye bir götür.Yani ben sanmıyorum her N73de joistiğin zouldugunu bn 7 aydır kullanıyorum hç bşi yok telde yeni versiyon bnimki bide.

Konu Sahibi
ya kardeş kvk garantili de birçok kişiden duydum bunu ben ekim ayında aldım yani daha 9 ayına yeni girdik yine de götürme mi mi tavsiye edersin

mservank

Üye
götür yenisi taksınlar
bir joystick için koca telefon satılır mı yav

tmr1903

Üye
bencede götür kvk da hallediyolar.benimde 1.5 sene önce 6600 ın joystiki bozuldu.2 günde değiştirip teslim ettiler

klxc

Üye
Benim dedğimi yap sen akrdeş götür bir servise

Konu Sahibi
ya arkadaşlar bide müğzik dinliyorum birden kesiliyor 10 dakka sonra my heart ı kafasına göre açıyor.video izliyom kapanıyo tel bunu da servise sölim bari yarın

--------------- Ekleme ---------------

götür yenisi taksınlar
bir joystick için koca telefon satılır mı yav
tamam ne bagırıyon el kadar çocuga agla

tmr1903

Üye
belki hafıza kartından olabilir.benimde oluyodu.biçimlendirdim.düzeldi.

xkadir61

Üye
joystıck tüm tuştakımlarıyla bir bütün olduğundan, tuş bord'un komple değişecek 25-30 ytl birşey.

Konu Sahibi
arkadaşlar sorunlarını anlatıp bugün garantiye gönderdim konuyu açık bırakacam geldikten sonra artılarını ve eksilerini yazarım herkese yorumları için teşekkür ederim

Konu Sahibi
ya arkadaşlar gözümden bile sakındıgım telefonuma su teması deyip 120 lira istiyolar yapmak için böle bişey mi olur yaa garanti dışı yaptıracam yaaa resmen dolandırıcı bunlar yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...