N73 java hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N73 java hakkında
arkadaşlar benim n73 telefonum var burdan oyunlar indiriyorum fakan .jar uzantılı ve veren arkadaşların n73 için demesine rağmen .jar uzantılı oyunları yükleyemiyorum bir bilgisi olan varmı acaba? .sis uzantılı oyunlar kurulabiliyor sadece ama n73 için sürekli .jar oyunlar paylaşılıyor yani ben mi bir yanlış yapıyrm.. yrdm edenlere şimdiden tşkkürlerimi sunuyrm

Tec/-/no

Üye
benimde N73 var ama bütün jar oyunlarını acıyor senide yanıltmakistemem ama bi format atarsan düzelebilir

Konu Sahibi
hmm yani sorun bende.. bişi var ama çözemedm yükleniyor diyo sona geliyor yüklenemedi yazıyo...

_EzGi_

Üye
aynen aynı sorun bende war n73 için hep jar. uzantılı oyun paylaşımları war ama benimkide sis açıyor jar açmıyor formatla da bi ilgisi yok malesef denedim ..

Tepkiler: flumai
Geçen Gün AYnı Bir Arkadaşın Sorunu Vardı Format Atmış Düzelmişdi.

bende de aynı sorun var .jar uzantılı tek bir dosya açmıyorum n73 telefonumda gıcık oluyorum ya oyun indiriyorum yüklüyorum yüklemede sonun a kadar geliyo en sonunda yüklenemiyo yazıyo lütfen yardım

last321

Üye
n73 te jar oyunları saveleme sorunu var nsl cözülür sorun.

Arkadaşlar n73 lerde sertifika sorunu var.günce ve orginal olmayan uygulama ve oyunların yüklenmesinde o yüzden sorun yaratıyor.bu sorunun çözülmesi için programların sertifikalı olması,sertifikalandırılması ya da telefonunuzu hack lemeniz gerekmektedir.
Tavsiyem;telefonunuzu hack leme,yada hellocarbide uygulamasını yüklemenizdir.sitede gerekli bilgi ve programlar mevcuttur.aramaları n73 sertifika problemi gibi başlıklarla ararsanız işleminiz kolaylasacaktır.umarım sorununuz çözülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...