ePeP
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hafıza kartına yedekleme yap.Sonra hafıza kartını çıkartıp format at.Herşey eskisi gibi olur tel de hızlanır.(pro. ve oyunlar hariç)arkadaşlar n73 e format atacağım nokia pc suite ile yedeklersem kısayol tuşlarımı falan eski halina dönderebilirmiyim sonra?
format attın bütün bilgilerin gider
arkadaşlar n73 e format atacağım nokia pc suite ile yedeklersem kısayol tuşlarımı falan eski halina dönderebilirmiyim sonra?
arkadaşlar n73 e format atacağım nokia pc suite ile yedeklersem kısayol tuşlarımı falan eski halina dönderebilirmiyim sonra?
yardımm n 73 model telefona önceden yüklediğim programlar şimdi üklenmiyo neden olabir acaba yardım edin????
ArkadaşLar Hattım Ve Hafıza Kartım İçindeyken Hard Format Attım SırasıyLa * 3 Yes Ve Açıp Kapama Tuşuna ßasıp ßasıLı Tuttum Format Attım Fakat Ana Menü Eskisi Gibi DeğiL ßişeyLer Eksik "Search" Ve ßikaç Şey Daha Napmam Gerek Nasıl Geri GetirebiLirim ßiLgisi oLan Yardım EdebiLir mi Lütfen?
arkadaşlar benim telefon virüs kapmış fortmat atarsam kurtulabilirmiyim ayrıca hafıza kartına nasıl format atarım bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
hard format atınca telefonun yazılımında bir sorun olur mu bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
telefonun saat ve tarih ayarlarından 2010 u 2009/2008 yapabilrsin ama en güzeli tele hack yapman çünkü sertifika sorununa tek çözüm...bir program yüklemek için süresi geç miş falan filan derse zamanı 1 veya 2 yıl nasıl geri alacaz nerden alınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?