n73 faceden video seyretme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
n73 faceden video seyretme
arkadaşlar benim n73 e cepnet yaptım aylık şimdi faceden youtube den video izleme programı link werenlere şimdiden teşekkürler

snndrsn

Üye
skyfire sitede var onu yükle prefs dosyasını değiştir. Sonra operatörden bağımsız bi erişim noktası ayarla dns adresini değiştir mesela 208.67.222.222 208.67.220.220 sonra paşalar gibi izle. Ben

--------------- Ekleme ---------------

ben de n73 kullanıyorum aynı şekilde aylık cepnet yaptım fakat bu şekilde izleyemiyorum çünkü vodafoneun internet bağlantı hızı saniyede 12 kb indiriyor ve bu hız yetmiyor bir de n73 ram az geliyor. Ama şunu tavsiye ederim verdiğim gibi dns adresi ayarlı bir erişim noktasını real playerin bağlantısına tanımla sonra opera mini ile m.youtube.com m.kure.tv gibi sitelerden kesin izlersin ben de böyle yapıyorum.

Konu Sahibi
çok saol kardeş normal vodafone live dns adresini değiştirsem olurmu

snndrsn

Üye
Opera için farketmez ama real player için fark eder. Real player için mutlaka yeni bir erişim noktası tanimlamalalısın. Ben şahsen telefonun kendi tanımladığı 'telsim wap' isimli erişim noktasının dns adresini değiştirdim ve onu kullanıyorum. Ve bu yazımı da telefonda opera mini ile yazıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...