quigleyarman
Üye
-
Konu Sahibi
-
bi zamanlar bende de vardı ama satmıştım.ardına nokia 7610 aldım yaklaşık 5 yıl kullandım.fakat onun da şebeke sorunu çıktı şebeke gidip geliyor.şu an sadece oyun oynamak için kullanabiliyorum bu seri teller gayet iyi. 6600 ın hayırlı olsun dostum iyi yapmışın.
6600 internete giriyor mu yavay bee bundan 5-6 sene öncesi aklıma geldi birden..
Ben de de war şuan msj onunla yazıyorum mini opera 5.6. Vodafoone. Sevmdegim 3 ozellıgi war.Real one player calısmıyor, ındırılen rar dosyalarını acmıyor, bıde mmc kartları okumuyor.Satlık 2.El yenı format attımmeraklılarhna duyrulur.
Rar dosyalarını açması için xplore programını yükle .ayrıca .Mmc okumuyorsa kart takılan yer arızalıdır yada takamamışsın yada kart telefona uymuyor.He bide kaldıracağı limit 512 dir.Pcden biçlendirsen 6600 da çalışmaz.Telefona tak hafızaya gel menude kart bozuk yazar onu dinleme geç onu şeceneklerden direk bicimlendir.Kartın adaptoru varya arkasına takılıyor onu takma kasada sıkışma yapar.
---------- Eklendi @ 13:24:57 ---------- Yazıldı @ 13:22:51 ----------
Ve tüm 6600 6630 n70 vs vs bu tip bütün telefonlara 6.5 opera yeni sürümü uyuyor.
ıyıde sen cenazeyı dırıltmemısın kı bulmusun bı yerden teleefoncuya yaptırmısın
Dostum.şu programların linkini versene bende N70 aldım.Ama hiç program yok.
Peki nokia 7610 un şebeke sorununa çözüm var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?