kidd_89 Üye ben n70 i music edititona cevirdim ama gerii ceviremiyorum eski haline dönmesii icin kendii codesini yasıyorum ama güncellerken son sürüm var dedigi icin olmuyo nabmam lazım yardımcıı olabilirmisiniz? şimdiden tşk
ben n70 i music edititona cevirdim ama gerii ceviremiyorum eski haline dönmesii icin kendii codesini yasıyorum ama güncellerken son sürüm var dedigi icin olmuyo nabmam lazım yardımcıı olabilirmisiniz? şimdiden tşk
ahabu Üye ya aralarında n iisi n 70 ve tabiki n70 diorum ama şole cep bilgisayarı desen o2 derım sana
roker Üye n70 in açılış logo müziği sesi çok yüksek ,sesi alçaltmanın bir yolu yok mu?Bir de hızını arttırmak için proğram var mı?İlgilenen olursa sevinirim.
n70 in açılış logo müziği sesi çok yüksek ,sesi alçaltmanın bir yolu yok mu?Bir de hızını arttırmak için proğram var mı?İlgilenen olursa sevinirim.
neden54 Üye 6)Aşağıdakilerden hangisi Aşağıdadır? A ) Bu. B ) Hayır bu. C ) Bu kesin aşağıda. D ) Bu olabilir dee,olmayabilir de. valla sper bişi yaa tşkr kardes
6)Aşağıdakilerden hangisi Aşağıdadır? A ) Bu. B ) Hayır bu. C ) Bu kesin aşağıda. D ) Bu olabilir dee,olmayabilir de. valla sper bişi yaa tşkr kardes
osezer10 Üye bence n70in tipi cok bozuk arka kamera kapağıda cok sakat cok kaba bi telefon bence 3250!