Telefon Tavsiyesi N70 mi E50 mi ? hangisini alayım ?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N70 mi E50 mi ? hangisini alayım ?????
slm arkadaşlar ben kendime ikinci telefon olarak bu iki modelden birini almak istiyorum yani uygun ve özellikli bişey olsun istiyorum en azından mp4 film izliyeceğim oyun oynayacağım yani kullanışlı bişey olsun istiyorum bu iki model arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum. birde bende N73 data kablosu var bu modellerle uyumlu mu acaba yoksa yeni kablo mu almam lazım çok soru sordum herhalde yorumlarınızı bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

anlaşılan kararsız kalmaya devam edecem

--------------- Ekleme ---------------

anlaşılan kararsız kalmaya devam edecem

eQooo

Üye
n70 al derim kamerası 2 mp ve flaş destekli...e50 nin farkı s603rd olması...data kablosu uyar.

dragons

Üye
benden sana tavsiye bende n70 kullanıyorum kesinlikle n70 al her programı açar kamera desen süper bi biraz büyük ama sorundeğilse senın için kesinlikle all

Emre-45

Üye
N70 kullanıyordum.Telefondan asla sıkılmazsın.Çünkü sıkıldığın zaman yeni bi kapak yeni bi tema tamam.Yeni telefon gibi oluyor.Ben çok seviyorum.Neden kullanmyorsun derseniz hediye N95 geldi o yüzden yoksa bırakmazdım.

Odysseus

Üye
E50 tarz bir telefon. N70 sportif bir telefon. Kamera hariç diğer özelliklerde E50 daha üstün. Bir ara kullandım. Stiline bayılmıştım. Tavsiye edebilirim.

Samsunspor

Emekli Yönetici
N Series ... Hiç düşünme

dragons

Üye
en iyisi bence n70 telefoda 3g var internet hızlı ne arasan var kullanıyorumda tafsiye ederim çok şık ve sağlam telefon

n70 bende kullanıyorum çok memnunum

Ben 2 telefonuda yakından cok iyi tanıyan biriyim ve oyun oynayacağım,Mp4 izleyeceğim demişsin lafı uzatmanın anlamı yok N70'i tavsiye ederim.Cünkü N70 N-Gage oyunlarının coğunu kaldırır ve oyun piyasasında N70 E50 e göre hem ekran çözünürlüğü bakımından hemde 0s8 tabanlı olması nedeniyle daha fazla oyun çalıştırır.Çünkü piyasada 176x208 piksel oyun dahada fazla....

N70 in E50 ye göre diğer artıları:
3G den yararlanabilirsin.
2.0 megapiksel kamera var(E50:Bildiğim kadarıyla 1.3 megapiksel)
N70 de E50 e göre Zoom yapma oranı 4-5 kat fazla....
Dış görünüşte N70 daha şık....

Ayrıca 1Gb lık hafıza kartıyla N70 te film izleme keyfi ayrı bir muhteşem....

Odysseus

Üye
Konu yaklaşık 1.5 ay önce açılmış. Arkadaşımız telefonunu almıştır sanırım konuyu gereksiz yere üste çıkarmayalım. Tabi arkadaşımız alıp almadığını da yazarsa daha iyi olur.

n70 iyidir abi ama n70 in fiyatında daha güzel telefonlar var

Bende N70i tavsiye ederim. Telefonda Harika Ram Var

sah16

Üye
n70 allllllllllllllllllllll e50 kunlandım kamerası hiç iyi değil mavi çeki
yor

vedat533

Üye
Arkadaş bana soracak olursan kesinlikle e50 hem şik hem küçük hmede 240x320 ekranı war bu çözünürlüğü hafife alma sakın tel 10 mp kamearyada sahip olsa kaliteli görüntü ekranda biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...