N70 kullanıcıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
N70 kullanıcıları
Selamunaleykum arkadaşlar n70 kullanıcılarına bir soru soracam real playerde video izlerken,bu ister normal internetten indirdiğiniz bir video olsun ister mobil tv olsun isterse normal kameradan çektiğiniz bir video olsun bunları izlerken real player da çok az olsa da donaklayarak mi izletiyor yoksa normal video oynatıcılar gibi güzel izletiyo mu benim telefonun sorununun ne olduğunu bir türlü anlayamadım

Evet N70 kullanıyorum 3g şebekesinin olduğu yerde video izlerken donmuyor sıkıntı yok moda ancak 3g şebekesi yoksa ve çekim gücü zayıf bir yerdeysen oluyor bu durum takdir edersin ki bu durum pclerde olurken N70 gibi telde de olması normal yani

Coreplayer tavsiye ederim ben sevmedim real playerı kullanmak bile istemiyorum mp4lerde falan sıkıntı yaratıyor zaten

Core player yükle çok güzel bi program .

Real playerı sadece youtübeden video izlerken kullanıyorum ... O da 3g varken zaten ... Geri kalan tüm videoları coreplayerda izliyorum ...

Konu Sahibi
Ya kardeş ben core player i zaten kullanıyorum da mobil tv izlerken maalesef özel olarak core player açmıyorum direk real player a geçiyor hem bu donma n70 den başka diğer telefonlarda olmuyor diğer tüm symbiamlar normal hiç donmadan izletiyor

----------Eklendi @ 15:05:39 ---------- Yazıldı @ 15:05:07 ----------

Ya kardeş ben core player i zaten kullanıyorum da mobil tv izlerken maalesef özel olarak core player açamıyorum direk real player a geçiyor hem bu donma n70 den başka diğer telefonlarda olmuyor diğer tüm symbiamlar normal hiç donmadan izletiyor

----------Eklendi @ 15:07:25 ---------- Yazıldı @ 15:05:39 ----------

Video yu izlerken durdurun bağlantıyı kaydet deyip çıkın.. X plore den kaydettiğiniz bağlantı .ram uzantısı ile görünür.. Onu 8tuşu ile düzenlemeye alıp kalem tuşu ile kopyasını alıp coreplayer da url aç ile coreplayerde izleyin...Ben hep o tür yaparım real i sadece bağlantı adresini almak için kullanırım

Havvali

Üye
olur öyle donma bende n95 var odahi donuyor sebep internet hızı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...