N70 in flash ışığını el feneri gibi kullanma

chellath

Üye
arkadaşlar ellerinize sağlık ben bu programı kaç aydır arıyodum çok saolun

teşekkür ederim çok hoş işe yrar

efe_46

Üye
arkadaşım şifreyi girersen yanar proğramı indirirken açıklamasınıda okuyun sorun çıkmaz

--------------- Ekleme ---------------

bu arada eline paylaşım için tşklerr

arkadaşlar buna benzer purgram ben indirmiştim daha önceden kodu bir kere girdikten sonra aktif oluyordu sonra programı açtıgın zaman kullanabılıyordun bunda ise her girdiginde şifre istiyor
aynı programı bir daha bulamadım hangi siteden indirdigimi hatırlamıyorum

bunun aynısı bıtane daha var ama ne kod gırmek lazım ne bısı on numara ben n70 kullanırken vardı ama artık n73 kullanıyorum (

ya ben çalıştırdım ama geri kapatamıyorım onu nasıl yapacaz

O programları kullanmayın diye ısrarla söylüyorum şeyine takan yok!!!

Arkadaşlar telefonun flaşı ölüyo çok zarar görüyo o programlardan, kullanmayın onlari telefona yazık edersiniz. Ben kullandım şimdi flaşım hiç ışık çıkarmıyo fotoğraf çekerken en ufak bi faydası yok. Telefonun ekranı bile flaştan daha parlak, o programlar yüzünden..!

mayko33

Üye
eline sağlık

cok saolun teşekkurler

cok saolun teşekkurler

malacı

Üye
walla süper ellerine sağlık kardeşim süper yaa gözlerimi kamaştırdıı ışığıı xDxd

ad59

Üye
Tüm KodaLar CaLısıoo Bu Link Weren ArkYede Sağolasın Eline Sağlık

bu tür uygulamalar flaşa zarar veriyor diye biliyorum.forumda n70 e böyle bir program yükleyen arkadaşın flaşının öldüğünü(eskidiğini) söylüyordu.
bu arada arkadaşın nicki:mmcchhtt.zaten konuya kendisi de bu prolarına zararlı olduğunu yazmış.mesajını yeni gördüm.

kardeş çok saol walla yaa çok tşk....

çok saol be kardeş çok işime yarıcakk teşk...

bu proğram hakıkaten cok güzel ellıne sağlık arkadasım...)))