keremerson Üye Bunların yerine gayet basit ve kullanışlı olan N70 TORCH yada FLASHLİTE yada NTorch Lite programlarını kullanabilirsiniz.. FLASI AÇIK TUTMA PROGRAMLARI: Flashlite 2.1 s60v3 (Not: v3 için N70'e olmaz) NTorch Lite v1.00 ( el feneri ) (v3 olan n serisi için) N70 Torch (N70e özel)
Bunların yerine gayet basit ve kullanışlı olan N70 TORCH yada FLASHLİTE yada NTorch Lite programlarını kullanabilirsiniz.. FLASI AÇIK TUTMA PROGRAMLARI: Flashlite 2.1 s60v3 (Not: v3 için N70'e olmaz) NTorch Lite v1.00 ( el feneri ) (v3 olan n serisi için) N70 Torch (N70e özel)
DJ GENTLEMAN Üye ferhattunc' Alıntı: evet arkadaşlar var işte linki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız flashı açmak için 150001 yazıp test seçeneğini seçiyosunuz kapatmak içinse 150000 yazıp yine testi seçiyosunuz. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum program için teşekkürler
ferhattunc' Alıntı: evet arkadaşlar var işte linki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız flashı açmak için 150001 yazıp test seçeneğini seçiyosunuz kapatmak içinse 150000 yazıp yine testi seçiyosunuz. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum program için teşekkürler
forever_lord Üye bende bu soruyu cok dusundum ve bır program buldum adı N70 Torch flas adeta el fenerı gıbı artık mukemmel calısıo ama acayıp sarj harcıyo...
bende bu soruyu cok dusundum ve bır program buldum adı N70 Torch flas adeta el fenerı gıbı artık mukemmel calısıo ama acayıp sarj harcıyo...
masternuker Üye BEN N70 torch PROGRAMINI KULLANIYODUM.AMA O PROGRAM SÜREKLİ FLASH AÇIK KALIYODU KAPATMADIĞIN SÜRECE.BİRDE RESİM ÇEKEMİYODUN SADECE VİDEO
BEN N70 torch PROGRAMINI KULLANIYODUM.AMA O PROGRAM SÜREKLİ FLASH AÇIK KALIYODU KAPATMADIĞIN SÜRECE.BİRDE RESİM ÇEKEMİYODUN SADECE VİDEO
kartam Üye ferhattunc' Alıntı: evet arkadaşlar var işte linki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız flashı açmak için 150001 yazıp test seçeneğini seçiyosunuz kapatmak içinse 150000 yazıp yine testi seçiyosunuz. Genişletmek için tıkla ... ya kardes blg yukluyorum da sonra cep telefona atıorum olmuoo program gosukmuo
ferhattunc' Alıntı: evet arkadaşlar var işte linki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız flashı açmak için 150001 yazıp test seçeneğini seçiyosunuz kapatmak içinse 150000 yazıp yine testi seçiyosunuz. Genişletmek için tıkla ... ya kardes blg yukluyorum da sonra cep telefona atıorum olmuoo program gosukmuo