N70 Format kodu ne arkadaşlar acil yardım??

lyon_69

Üye
    Konu Sahibi
N70 Format kodu ne arkadaşlar acil yardım??
arkadaşlar format kodu ne n70 acil lazım

*#7370# KOD BU KOD SENİN İSTEDİĞİN KOD

BUNU GİRİNCE GÜVENLİK KODU İSTEYECEK VE SONRA TELEFON YENİDEN BAŞLAYACAK HERŞEYİN SİLİNECEK VE ORJİNAL N70-1 OLACAK.

BY_BURHAN SEVGİLERİMLE

yaw o oyle olmaz fabrıka ayarı onun dediği *3yes tuşlarına basılı halde telefon kapalşıyken ac yeter nokıa yazısı gecele kadar hiç çekme parmaklarını tuşlardan

*3yes açma kapama tuşu hepsine beraber bas

rambo981

Üye
*3 arama tusuna basılı tut tel acarken cıkana kadar bas telefon cokunce formatlar bu kod ben yaptım ama kiliti yine 123456 olmadı ama oluyor herset siliniyor

yucekaya

Üye
beyler n70e fabrika ayarlarına donuyorum kilit kodu yanlıs dio kılit kodunu nasıl bulabilirim biriniz yardım edin lütfen bu_r_ki@hotmail.com

Mrb arkadaşlar *#7370# yzdım ama sonrasında kı güvenlık kodu nasıl olacak :S hiç bir işlemı yok telın hafıza dolu bazı verileri silin diyip duruyo ne bir alıyor ne yoluyor hiç bir şekilde

dumdumx

Üye
ya beyler benim bluetoot acık oldugun da diger telefonlara bisey gonderiyor kendi napmam lasım lfen yardım cı olun beyler

AYNA

Üye
bende güvenlik kodu kırma programı vardı seninkini kırardım ama dün n70 i duvara çarptım telefon açılmıyor artık
ama yanlış hatırlamıyorsam programın adı mcode idi.bunu telefona kuruyorsun ve imei kodunu programa giriyorsun oda sana güvenlik konudu değiştirmek için kod veriyor.o kodu alacaksın ayarlardan güvenlik kodu değiştir kısmına girip yeni bir kod oluşturacaksın..

programı buradan indirebilirsin:
http://www.maxicep.com/s60-maxicep-...-kodunu-kirmak-isteyenler-mcode-tr-68895.html

<br />
<br />

bay burhanımm slm sen bana lazımsın yaa

cort0303

Üye
benimde N70 güvenlik kodu sorunu var. tlf bu yüzden açılmıyor. hard format yemiyor! acil yardım

benimde N70 güvenlik kodu sorunu var. tlf bu yüzden açılmıyor. hard format yemiyor! acil yardım

forumda s60 uygulamalar-sistem araclari-asagida biryerde guvenlik kodunu buluyor var. ordan yukle calistir guvenlik kodunu bul veya kir yaziyor. Baslat kodu bulana kadar bekle bukadar

---------- Eklendi @ 06:09:18 ---------- Yazıldı @ 06:02:56 ----------

Mrb arkadaşlar *#7370# yzdım ama sonrasında kı güvenlık kodu nasıl olacak :S hiç bir işlemı yok telın hafıza dolu bazı verileri silin diyip duruyo ne bir alıyor ne yoluyor hiç bir şekilde

tel kastigi icinmi verileri silmek istiyorsan hafiza kartini bicim

---------- Eklendi @ 06:14:35 ---------- Yazıldı @ 06:09:18 ----------

tel kastigi icinmi verileri silmek istiyorsan hafiza kartini bicimle yap kartaki tum veriler silinir. Tele format gerekmez. Fakat tel arizaliysa *#7370# yap guvenlik kodunu gir. Gerisini tele birak gitsin. kodu bilmiyorsan mesajin basini oku