n70 data kablosu sorunu lütfen yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
n70 data kablosu sorunu lütfen yardım...
arkadaşlar daha önce n70 i data kablosu tanıyodu fakat artık tanımıyo ne yapsak fayda etmedi kac kere format attım pc suite kaldırdım yükledim yine hep bilinmeyen aygıt diyo dedim heralde kablo bozuldu bitanr 6630 taktım hemen tanıdı telefonu benim telefonu neden tanımaz acaba hard format attım sonuç yine aynı.usb girişlerini kontrol ettim sonuç başarısız varmı bi önerisi olan.

Tepkiler: serotonin

e_korn

Üye
tek ihtimal kalmış; versiyon güncelleme...

Konu Sahibi
versiyonu ztn güncel en son sürüm

e_korn

Üye
Zaten düşündümde saçmaydı bu fikir usb tanımıyorsa nasıl versiyon güncelleyebilirsin ki bak teli usb ile bilgisayara bağlayınca kablonun bir yazılım parçası da tele yüklenir. Sanıyorum bu yazılım hasar gördü ve güncellenmiyor. Pc suite'in son versiyonunu bir dene gerçi format işe yaramadı diyorsun ama zor bir durum ya hard format derken tel kapalıyken ''*+3+arama +kapatma yaptın değilmi?

Konu Sahibi
aynen dediğin gibi hard formattan sonra görmedi telefon o silinen herneyse görmuyo artık ne yaptıysam.e_korn bi sen yardım ettin bul şunun çözümünü bro?

e_korn

Üye
Bugün aynı şey başıma geldi usb girişini değiştirdikten sonra tanıdı. Dene bunu olmadı kablonu ve telini başka bilgisayarda dene belki sorun bilgisayarındadır.

telefonu kapat aç olur ben öyle yapıyordum oluyordu.

Konu Sahibi
telefonu açıp kapamayla olsa keşke

Konu Sahibi
uppppppppppppppppppppppppp

Konu Sahibi
yokmu yardım eden ya

--------------- Ekleme ---------------

upppppppppppppppp yeter ama koskaca forumda kimse bakmıyo ya

Konu Sahibi
upppppppppp

--------------- Ekleme ---------------

uppppppppppppppppppppppppppppppppp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...