N.O.V.A. 3 - Near Orbit Vanguard Alliance v1.0.7

Oyunu attım cihaza açtım request files dedi sonra installing ekranı çıktı 3 dakika kadar bekledi sonra kurulum başarılı uygulamayı yeniden başlatın gibisinden ingilizce uyarı verdi yeniden başlattım oyun menüsü açıldı normal oyun moduna tıkladım loading ekranı geliyor ingilizce bir metin var sesli olarak okunuyor sonrada oyun donup kalıyor kısacası 2.3 gb sabunsuz.Oyunu en sonunda çalıştırdım bug var sanırım bi kaç kere arka plana atıp yeniden açınca oyun başlıyor her loading ekranında takılıyor uygulamayı arka plana atıp yeniden açınca düzeliyor böyle bi saçmalık var

arkadaşlar yapamıyorsunuz ben sorunsuz oynuyorumcalıstıramayanlara tavsiyem cyanogenmod 10.1 kullansınlar kasma sorunu ara sıra oda gecıcı

Aynen tarif edilen gibi yaptım patch ve obb yi android/obb klasörüne attım loading de takılıp kalıyor yanlış yere atsam oyun hiç açılmazdı

yükledim sorunsuz çalışıyor sony xperia z

Helal be Kardeşim bende bi hafta uğraştım bu oyunla çalıştıramadım asfhalt 8 olsun batman olsun bütün oyunlar tamam bu oyunda bi terslik var hala araştırıyorum bulamadım şöle çalışan apk sd bende HTC evo 3d kullanıyorum acaba bu telefondamı sorun var

Arkadaşın s2 de çalıştı benim gmd de çalışmıyor

habbuj

Üye
Teşekkürler

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar,linkler yenilenmiştir.

Tepkiler: kolpaspor

szrozdmr

Üye
Xperia SP'de sorunsuz çalışıyor teşekkürler

penah0

Üye
nova 3 un yer yuzundeki tuuum sitelerden apk sini silmisler yok isde ,sizler de bosuna aramayin