ishak388 Üye Kardeşim ben galaxy wonderda 1.0 i ne yaptiysam açamadim 1 aydir uğraşiyom bu açiliyormu? Denedinmi? - - - Eklendi - - - ve gameloft oyunlarının bazılarını tanımıyor wonder bu sürümünde tanıyorsa indiriyim????? - - - Eklendi - - - the device is not compatible with this game HATASINI VERİYORDU 1.0 DA yoksa açan gördüm ama dosyalarını bulamadım
Kardeşim ben galaxy wonderda 1.0 i ne yaptiysam açamadim 1 aydir uğraşiyom bu açiliyormu? Denedinmi? - - - Eklendi - - - ve gameloft oyunlarının bazılarını tanımıyor wonder bu sürümünde tanıyorsa indiriyim????? - - - Eklendi - - - the device is not compatible with this game HATASINI VERİYORDU 1.0 DA yoksa açan gördüm ama dosyalarını bulamadım
Invoke Üye ishak388' Alıntı: Kardeşim ben galaxy wonderda 1.0 i ne yaptiysam açamadim 1 aydir uğraşiyom bu açiliyormu? Denedinmi? - - - Eklendi - - - ve gameloft oyunlarının bazılarını tanımıyor wonder bu sürümünde tanıyorsa indiriyim????? Genişletmek için tıkla ... Ben de wonder yok denemedim, ama 1.sayfaya gelirsen, çalışan cihazlara Galaxy Wonder yazmış konuyu açan vatandaş...
ishak388' Alıntı: Kardeşim ben galaxy wonderda 1.0 i ne yaptiysam açamadim 1 aydir uğraşiyom bu açiliyormu? Denedinmi? - - - Eklendi - - - ve gameloft oyunlarının bazılarını tanımıyor wonder bu sürümünde tanıyorsa indiriyim????? Genişletmek için tıkla ... Ben de wonder yok denemedim, ama 1.sayfaya gelirsen, çalışan cihazlara Galaxy Wonder yazmış konuyu açan vatandaş...
custave Üye bı deneyın ıstersenızz apk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız data Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız obb Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bı deneyın ıstersenızz apk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız data Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız obb Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oqlahoma Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Ben de wonder yok denemedim, ama 1.sayfaya gelirsen, çalışan cihazlara Galaxy Wonder yazmış konuyu açan vatandaş... Genişletmek için tıkla ... Onceki yorumlara bak calistiran var - - - Eklendi - - - custave' Alıntı: bı deneyın ıstersenızz apk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız data Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız obb Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zaten konu basinda paylastim gerek yoktu
-qarapapaq-' Alıntı: Ben de wonder yok denemedim, ama 1.sayfaya gelirsen, çalışan cihazlara Galaxy Wonder yazmış konuyu açan vatandaş... Genişletmek için tıkla ... Onceki yorumlara bak calistiran var - - - Eklendi - - - custave' Alıntı: bı deneyın ıstersenızz apk Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız data Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız obb Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zaten konu basinda paylastim gerek yoktu
3598fb1907 Üye Oyun ilk bölüm introsunda donup kalıyor öylece 5dk bekledim hiç bişi olmadı sonra sildim oyunu cihazım Mali-400 varmı bi çözüm?
Oyun ilk bölüm introsunda donup kalıyor öylece 5dk bekledim hiç bişi olmadı sonra sildim oyunu cihazım Mali-400 varmı bi çözüm?
ishak388 Üye İNDİRDİM installing checking required files diyip duruyor TELEFON Galaxy WONDER YARDIM EDİN LÜTFEN
rebelpirate19 Üye Ulan su oyunu bide mc4 u okadar cok ugrastimki yuklmeye hala hata veriyor inanin 4 5 aydir ara ara deneyip duruyom
Ulan su oyunu bide mc4 u okadar cok ugrastimki yuklmeye hala hata veriyor inanin 4 5 aydir ara ara deneyip duruyom
oqlahoma Üye Konu Sahibi anilari35' Alıntı: tabletde çalışırmı 1280x800 çözünürlüğe uyumlumu Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum deneyin en iyisi - - - Eklendi - - - ishak388' Alıntı: GALAXY WONDER [[[[ÇALIŞMIYOR]]]] O ÇALIŞIYOR DİYENLER NASIL AÇTINIZ apk bozuk Genişletmek için tıkla ... Yaw arkadaş ne içiyosunuz diğerleri nasil calistiriyor yahu - - - Eklendi - - - bünyamin24' Alıntı: lütfen apk calışmıyo yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Cihaz ney? - - - Eklendi - - - Galaxy w cihazina sahip arkadaslar eğer hata veriyorsa mecbur build.prop yapin
anilari35' Alıntı: tabletde çalışırmı 1280x800 çözünürlüğe uyumlumu Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum deneyin en iyisi - - - Eklendi - - - ishak388' Alıntı: GALAXY WONDER [[[[ÇALIŞMIYOR]]]] O ÇALIŞIYOR DİYENLER NASIL AÇTINIZ apk bozuk Genişletmek için tıkla ... Yaw arkadaş ne içiyosunuz diğerleri nasil calistiriyor yahu - - - Eklendi - - - bünyamin24' Alıntı: lütfen apk calışmıyo yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Cihaz ney? - - - Eklendi - - - Galaxy w cihazina sahip arkadaslar eğer hata veriyorsa mecbur build.prop yapin