N Gage oyunlarının hepsi *yeni ve güncel

kardeş saolasın emek vermişinde benm tel n70 bomberman crash nitro fifa 2006-2007'i çalştırmadı ne yapmam lazım???

--------------- Ekleme ---------------

aynı durum bendede var lütfen yardımcı olun

effffe

Üye
bende n70 var ama listede ki çoğu oyun çalışmıyo konuyu açan arkadaş da bakmıyo bune ya kafayı yicem

CEP_CEM

Üye
süper koca arkadaş ellerin dert görmesin senin gibi iyi arka daşlar olmasa nerden bulucaz böyle oyunları

Hesarlı

Üye
arkadaşım Teşekkür Ederim Başarılarının Devamını Temenni Ederim

aganz

Üye
kardes lınklerın attına hangımodeller oynayabılırdıe yazabılırmıns 7610 nokıa ona uygub bısı salarsana memnun olurum

kardes çok tsk süper çok tsk

bu arada şu ashene bayıldım ama bn fifa 2008 i yapamadım krdess yaa

nokia 7610 soruna olanlar bana pm atabilir.sorununuz ne olursa olsun yardımcı olmaya çalışırım.

ws_wors

Üye
Bilader Telefonu Bozuyor Verdiğin ıyunlar

hiç biri inmiyor ilgilenirseniz sevinirim

bilal_25

Üye
cok güzel paylaşım devamı gelcekmi peki

djugurs

Üye
yha ne olur şu rapidten dosya koymayın forma

bilal_25

Üye
paylaşım süper cok teşekkürler ama bende call of duyt yi kurdum calışıyo ama bi ii kere oynadıktn sonra oyuna girmeme ye başlıyo hafızamdada cok yer var 1 gb lık neden olabilir virüs de yok eminim.sadece call of duty problem cıkarıyo cevap yazarsanız sevinirim

paylaşım için teşekkürler ama benim telefonum 6630 call of duty yi kurdum bi kac kez oynadıktan sonra oyun acılmıyo hafızadada yer var 1 gb lık neden bilen varmı?

ya niye kimse cevap yazmıyo sorulara benim 6630 call of duty ye girerken reset atıyo.