FoXReD Üye içinde oyun olsaydı güzel olurdu :=) teşekkürler tekrardan. --------------- Ekleme --------------- please reboot your device after installation yazısı çıktı yükleme sonucu :S ne yapmam gerekiyor
içinde oyun olsaydı güzel olurdu :=) teşekkürler tekrardan. --------------- Ekleme --------------- please reboot your device after installation yazısı çıktı yükleme sonucu :S ne yapmam gerekiyor
aways Üye FoXReD' Alıntı: içinde oyun olsaydı güzel olurdu :=) teşekkürler tekrardan. --------------- Ekleme --------------- please reboot your device after installation yazısı çıktı yükleme sonucu :S ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla ... yüklemeden sonra lütfen telefonu yeniden baslatin diyor
FoXReD' Alıntı: içinde oyun olsaydı güzel olurdu :=) teşekkürler tekrardan. --------------- Ekleme --------------- please reboot your device after installation yazısı çıktı yükleme sonucu :S ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla ... yüklemeden sonra lütfen telefonu yeniden baslatin diyor
lllaklkalak Üye şimdi bu n gage ne işe yarıyor birde onun açıklarmsıınzı lütfen indirdim atınca falan nasıl kuruluyor oyun nasıl yükleniyor bi zahmet
şimdi bu n gage ne işe yarıyor birde onun açıklarmsıınzı lütfen indirdim atınca falan nasıl kuruluyor oyun nasıl yükleniyor bi zahmet
mamilim90 Üye Dosya Bozuk Dil BN Yukledm fakat Oyun Yukleyemedim O ayrı birşey Hack işiyle Uraşıyorm suan
fatikngage Üye beyler n gage için sanal klavye işte link virtualkeyboard v 1.0.2 n-gage emulator ve web browser icin tam kontroll
beyler n gage için sanal klavye işte link virtualkeyboard v 1.0.2 n-gage emulator ve web browser icin tam kontroll
hebheb Üye Bu nedir ya ? İyi güzel paylasmışsınızda...İhtiyac sahibi arkadaşlara neden yardımcı olmuyorsunuz ? Kimisi yükleyemiyorum kimisi başka sorunlar yaşıyor ? Bi hevesle yükleyecektim ancak hemen vaz geçtim...Birde üst konu bu yani...
Bu nedir ya ? İyi güzel paylasmışsınızda...İhtiyac sahibi arkadaşlara neden yardımcı olmuyorsunuz ? Kimisi yükleyemiyorum kimisi başka sorunlar yaşıyor ? Bi hevesle yükleyecektim ancak hemen vaz geçtim...Birde üst konu bu yani...