aydoğdu43 Üye Halil bazı oyunlar rapidde bozuk halde örneğin king of fighters gibi indirirken 8 kb olarak gözüküyor
Halil bazı oyunlar rapidde bozuk halde örneğin king of fighters gibi indirirken 8 kb olarak gözüküyor
kofi Üye çok güzel olmuş eline sağlık.okadar çok güzel oyunlar varki rapid olması beni üzüyor. sağol yinede.teşekkür
çok güzel olmuş eline sağlık.okadar çok güzel oyunlar varki rapid olması beni üzüyor. sağol yinede.teşekkür
certycam Üye zeybekli' Alıntı: beyler güzelde anlatım yokmu mesala n95 8gb nasıl kurulur bu oyunlar Genişletmek için tıkla ... bende bekliyorum anlatımı:S
zeybekli' Alıntı: beyler güzelde anlatım yokmu mesala n95 8gb nasıl kurulur bu oyunlar Genişletmek için tıkla ... bende bekliyorum anlatımı:S
Elr0hir Üye arkadaslar worms world party ne yaptıysam 6630 da calıstıramadım tum lıbs lerı fılan yukledım tam acıorum N gage yazısı ckıo fakat sonra oyundan atıo ılgılenen olursa cok sevınırım
arkadaslar worms world party ne yaptıysam 6630 da calıstıramadım tum lıbs lerı fılan yukledım tam acıorum N gage yazısı ckıo fakat sonra oyundan atıo ılgılenen olursa cok sevınırım
japonist Üye şu the sims bustin out cok aradm bulamamıstm gsl paylasım --------------- Ekleme --------------- ee link kırk :S
şu the sims bustin out cok aradm bulamamıstm gsl paylasım --------------- Ekleme --------------- ee link kırk :S